Relatiegeschenken met bloemen versturen? Lees hier waarom dat zo een goed idee is!

Verjaardag collega? Maak hem of haar blij met een bos bloemen!

Verjaardag collega = een kleine attentie geven (of sturen). Het hoeft geen groot cadeau te zijn, ook een klein cadeau in de vorm van een prachtige bos bloemen doet je collega goed. Eén ding is zeker: de verjaardag van je collega vergeten is een absolute no go.  

Verjaardag collega wat geef je hen?

Of je nu de baas, een leidinggevende of een mede-collega bent: je collega verdient een presentje. Waarom? Omdat je collega zich jaar in, jaar uit volledig inzet voor het bedrijf. En dat verdient – naast salaris – een extra beloning en waardering, toch?

Waardering motiveert medewerkers en zorgt voor meer betrokkenheid. Stel, een verjaardag van een collega wordt keer op keer vergeten of overgeslagen, dat gaat hem of haar vast niet in de koude kleren zitten. Oftewel: als je lieve collega jarig is, is het belangrijk om hier even bij stil te staan met (op zijn minst) een bos bloemen.

Verjaardag collega vrouw óf man: bloemen!

Verjaardag collega? Tijd om iets te geven. Hoewel bloemen vaak cadeau worden gegeven aan vrouwen, zijn er ook genoeg mannen die warmlopen voor kleurrijke bloemen. Wat dacht je van tulpen kopen voor die jarige collega? Wedden dat jij hem of haar daar blij mee maakt?

Natuurlijk zijn bloemen altijd goed voor de verjaardag van een vrouw, maar ook mannen zouden vaker verrast moeten worden met een bloem. De reden? Ze worden er gelukkig van! Bloemen zijn er natuurlijk in allerlei verschillende kleuren en soorten, maar er zijn ook ‘stoere’ bloemen die goed bij mannen passen. Zo worden gladiolen – dé bloemen voor strijders en overwinnaars – vaak aan mannen cadeau gegeven. De betekenis van een bloem kan een mooi symbool zijn, maar zowel voor mannen als voor vrouwen kun je bijvoorbeeld prima pioenrozen kopen.

Is je lieve collega jarig? Dan kun je deze bloemen geven

Je lieftallige collega is jarig en je hebt besloten om hem of haar bloemen cadeau te doen. Nu rest alleen nog de vraag: welke soort bloemen moet je je collega geven? Er zijn zoveel soorten, met ieder weer een andere betekenis. Omdat het hier om een verjaardag van je collega gaat, ben je waarschijnlijk op zoek naar een bloem met een vrolijke uitstraling én betekenis. Deze bloemen dienen perfect als verjaardagscadeau:

Uiteraard kun je zelf kiezen welke bloemen je cadeau geeft aan je collega, maar over het algemeen doen bovenstaande bloemen het altijd goed bij de verjaardag van een collega. Is je collega creatief ingesteld of wil je eens wat anders dan alleen tulpen of rozen? Dan kun je een collega ook nog bolmengsel of zaadbolletjes cadeau geven.

Verjaardag collega? Combineer bloemen met een ander cadeau

Verjaardag collega = iemand verrassen. En met verrassen bedoelen we ook echt uitpakken. Als je alleen een bos bloemen te weinig vindt, is het ook een idee om dit te koppelen aan een ander cadeau. Vooral als je een goede band hebt met een collega en hem of haar echt waardeert, wil je iets meer geven. Combineer een persoonlijk cadeau met een prachtige, vrolijke bos bloemen en je hebt een compleet cadeau én een vrolijke collega.

Geen tijd om zelf een cadeau te halen? Bestel bloemen eenvoudig online

Haal jij ook een mooie bos bloemen voor die jarige collega (of meerdere collega’s), of heb je daar eigenlijk helemaal geen tijd voor? Verjaardag collega + geen tijd? Hier de oplossing. Laat je bloemen aan huis bezorgen (of op kantoor) als je zelf geen tijd hebt om bloemen te kopen of te geven. Zo heb jij tóch een cadeautje en laat je merken dat je je collega(‘s) waardeert.

Tip! Wil je voorkomen dat je een verjaardag van een collega mist en met lege handen komt te staan? Plan dan van tevoren je bestellingen in via de bezorgdatumplanner van Pluukz. Zo heb jij ten allen tijde een cadeau voor je lieve collega, ook als jij op vakantie bent. Gun je iemand voor lange tijd een mooi cadeau? Denk dan dan aan ons bloemen abonnement thuisbezorgd

De meest plukverse bloemen bestel je bij Pluukz, de online pluktuin

Hoe kom je nou aan een verse bos mooie bloemen? Door ze snel en eenvoudig te bestellen via de webwinkel van Pluukz (ook zakelijk bestellen mogelijk). Vandaag vóór 12:00 besteld = morgen plukvers in huis of op kantoor bij je collega. Verjaardag collega? Bestellen bij Pluukz zorgt dat je een mooi cadeau hebt en niet met lege handen staat.

Bekijk bijvoorbeeld onze"

Op onze website kun je verschillende soorten bloemen bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor je thuiswerkende collega bloemen door de brievenbus te laten sturen.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4