Ons verhaal

HOE HET ALLEMAAL BEGON...

Toen we in 2020 met eigen ogen zagen gebeuren, dat bij bevriende kwekers de complete bloemen afzet wegviel door de pandemie, konden we niet anders dan helpen.

Zo ontstond het idee om een tulpen pluktuin te maken, in de achtertuin van founder Ton. Waar je zelf je tulpenbos kon plukken. Maar al snel bleek dat dit niet voldoende was. En zo werd de online pluktuin geboren.

Op deze manier konden we veel meer kwekers helpen, redden we miljoenen bloemen en bezorgden we die binnen no time door de hele Benelux en Duitsland. Wat hebben we veel mensen blij gemaakt!

Dat gaf energie om na de pandemie Pluukz uit te bouwen tot een ware bloemen webshop met unieke cadeau artikelen. Met nog altijd de belangrijke elementen, liefde en passie voor bloemen en medemens.

Het ontstaan naar heden

  • Tulpen kopen of online bloemen bestellen? Wij bezorgen vers van de kweker naar de vaas!

    Plukverse bloemen van de teler

    Bij Pluukz zijn we gek op duurzaamheid. Door alleen in te kopen wat we verkocht hebben verspillen we geen bloem. Hierbij zorgen we dat de bloemen sneller van de teler naar de vaas gaan. Dit zorgt voor minder transport en langer plukvers in de vaas!

  • Pioenrozen kopen? Wij hebben heerlijke plukverse bloemen van de teler

    De mooiste bloemen van nederlandse bodem...

    Door onze passie voor bloemen weten we de mooiste Nederlandse seizoensbloemen te vinden. Zo selecteren we de beste Nederlandse bloemen van de beste bloementelers speciaal voor jou. Onze bloemen hebben zwaardere bloem gewassen, grotere bloemknoppen en dit samen met unieke kleuren en geuren. Onze plukverse bloemen komen zonder omwegen naar jouw vaas

Pluukz nu

DE ONLINE PLUKTUIN

Op dit moment groeit Pluukz hard door naar een toekomstbestendige online bloemist! Ons doel: de oude handelsketens verkorten hiermee kwaliteit verhogen en transport verminderen. Hierdoor geniet jij op een duurzame manier van een uitstekende bos bloemen! Jij blij, teler blij, wij blij!

Bekijk onze bloemen
Have a flowerful day