Afscheidcadeau collega - pluukz

Leuk afscheidscadeau collega: Hier maak jij je collega blij mee

 

Die ene leuke collega gaat weg. Dat is natuurlijk super jammer. Je wil dan uiteraard wel een leuk afscheidscadeau geven. Het liefst zelfs een persoonlijk afscheidscadeau. Dus, wat geef je dan? In dit artikel gaan wij jou vertellen over de leukste afscheidscadeaus. Hier wordt jouw collega zonder twijfel blij van.

BLOEMEN ALS AFSCHEIDSCADEAU 

Bloemen zijn natuurlijk hét cadeau om te geven aan je vertrekkende collega. Misschien vind je dit een beetje afgezaagd, maar dat is nergens voor nodig. Het hoort er eigenlijk gewoon een beetje bij. Zeker bij het afscheid van een collega (of een werknemer). Je kan gaan voor een bos bloemen met een persoonlijk bedankje bijvoorbeeld.

Maar goed, terug naar de bloemen. Hoe komt het eigenlijk dat bloemen bijna altijd onderdeel uitmaken van een cadeau? Daar is een heel simpel antwoord voor. Iedereen wordt blij van bloemen. Ze staan symbool voor verschillende betekenissen, ruiken enorm lekker en stralen vrolijkheid uit. 

Een ideale manier om iemand te bedanken voor een fijne tijd. En wat voor bloemen moeten dit dan zijn? Tulpen kopen is zeker een aanrader. Deze oer-Hollandse bloem doet het altijd goed. Doordat onze tulpen rechtstreek uit de kas komen weten we zeker dat deze plukvers bij jou in de vaas staan waardoor je er zolang mogelijk van geniet. 

PERSOONLIJK BEDANKJE VOOR JE COLLEGA: DEZE BLOEMEN ZIJN PASSEND 

Je collega bedanken met een bos bloemen is origineel en gewoon leuk. Maar welke bloemen zijn hier het meest geschikt voor? Er zijn behoorlijk wat verschillende bloemen om uit te kiezen natuurlijk. En je wil je collega wel een leuk aandenken meegeven. 

Hieronder hebben wij de bloemensoorten op een rijtje gezet die goed passen bij het afscheid van een collega. En ja: bloemen zijn het perfecte afscheidscadeau

EEN PERFECT AFSCHEIDSCADEAU: 7 CADEAUS OM TE COMBINEREN MET BLOEMEN 

Bloemen zijn dus eigenlijk een must bij het geven van een leuk cadeau. Wil je écht uitpakken? Dan kan je de bloemen ook combineren met een ander presentje. Ondanks of die leuke collega met pensioen gaat of een andere baan heeft gekregen, deze cadeaus vallen altijd goed in de smaak. 

  • Een afscheidsdoos:  een doos vol spullen die ervoor zorgt dat je collega zijn of haar oude werkplek nooit meer vergeet.
  • Een ijzersterke speech.
  • Een roast (voor die collega die zelf altijd grappen maakt).
  • Spullen op naam (bieropener, mok, pennenhouder, muismat etc.).
  • Een surprise party.
  • Een origineel cadeau voor zijn of haar hobby.
  • Een dagje weg of een overnachting.

Maar goed, laten we nog even gauw terugkomen op de bloemen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je origineel bent. Stuur daarom bijvoorbeeld ook een bos bloemen op de eerste werkdag bij de nieuwe baan van je ex collega.

Dit is een positieve afsluiting voor zowel de vertrekkende collega als voor het bedrijf zelf. Je creëert een positief imago voor die ex-collega op haar nieuwe werkplek. En dat niet alleen. Je laat namelijk ook direct zien dat jouw bedrijf eigenlijk veel te leuk is om weg te gaan. 

WAAROM JOUW COLLEGA EEN AFSCHEIDSCADEAU VERDIENT

Twijfel jij nog of je een collega een afscheidscadeautje moet geven, omdat je het stiekem helemaal niet zo leuk vindt dat hij of zij weggaat? Het kan natuurlijk enorm balen zijn als een gewaardeerde collega het nest verlaat. Toch is een leuk afscheidscadeau voor een collega is altijd op zijn plaats! Waarom? 

Omdat je collega waarschijnlijk veel voor het bedrijf heeft betekend. Een blijk van waardering is dan wel op zijn plaats. Plus: misschien doet je collega op zijn of haar nieuwe werkplek of eigen omgeving wel een goed woordje voor je. Je kan een cadeau alleen geven, of samen met andere collega’s. Onze cadeaus zijn natuurlijk ook uitermate geschikt als iemand afscheid neemt mbt een nieuwe baan. 

AFSCHEIDSCADEAU COLLEGA NODIG? DE VOORDELEN VAN ZAKELIJK BESTELLEN

Je collega’s zijn de drijfveer van je bedrijf. Als baas of leidinggevende zijnde is een zakelijk cadeau bestellen de ideale manier om iemand te bedanken. En je collega zelf verrassen doe je dan met een goede bos bloemen. Wil jij op een fijne manier afscheid nemen van jouw collega en deze zakelijk bestellen? Dan ben je bij ons van Pluukz op het juiste adres.

Het zakelijk bestellen van bloemen brengt overigens ook een paar aantrekkelijke voordelen met zich mee. Zo krijg je bij Pluukz een gratis persoonlijke kaart die je kan personaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld het bedrijfslogo erop zetten! Dat maakt zo’n afscheidscadeautje net iets persoonlijker. 

Verder zijn betalingen op factuur altijd mogelijk bij ons. Heb jij een brandende vraag over bloemen als (onderdeel van) een afscheidscadeau? Klik hier voor meer informatie of mail naar zakelijk@pluukz.nl

Opzoek naar een kerst afscheidscadeau?

Bekijk dan onze kerstverse collectie hier. We hebben heerlijke kerstboeketten met amaryllissen, kerstboompjes versierd, nobillis boompje, brievenbus kerstboeketje of traditionele kerstster.  

SCHAKEL PLUUKZ IN VOOR DE LEUKSTE CADEAUTJES

In dit artikel hebben wij je uitgebreid verteld dat een bos bloemen geven als cadeau altijd een goed idee is. Om dit nét iets leuker te maken kan je er ook nog andere leuke cadeautjes bij geven. Dit maakt het cadeau nét iets persoonlijker.

Pluukz is een online pluktuin die gespecialiseerd is in bloemen. Wij leveren uitsluitend super verse bloemen, direct van teler naar vaas. Bestel je vandaag vóór 12:00? Dan heb je de bloemen morgen al binnen.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4