Bloemen & relatiegeschenken

Relatiegeschenken voor jouw personeel?

Denk bijvoorbeeld aan brievenbus tulpen, brievenbus rozen of een speciaal ontwikkelde bloembollen mix voor de bijen en vlinders in nood. We zijn ingesteld op allerlei soorten aantallen en kunnen binnen 48 uur na akkoord landelijk honderden of zelfs duizenden pakketten verzenden indien nodig. Samen creëren we op die manier veel positiviteit en verbinding binnen het bedrijf. Verbinding creëert een fijne werksfeer en een fijne werksfeer zorgt voor minder verzuim en een productiever bedrijf! Kortom focus op blijheid en het samen en verstuur een blij cadeau met brievenbus bloemen naar alle collega’s thuis! Waarom bloemen en planten belangrijk zijn voor op kantoor lees je hier. Door bij ons bloemen te bestellen met een persoonlijke boodschap kunnen we ook relatiegeschenken met logo leveren.

Duurzame relatiegeschenken

Als je denkt aan relatiegeschenken is het natuurlijk extra leuk om dit op een duurzame manier aan te pakken. Met Pluukz zijn we duurzaam omdat we:

  • iedere dag plukverse bloemen rechtstreeks van de teler halen 
  • alleen de bloemen inkopen die we opsturen hierdoor hebben we geen afval 
  • al onze verpakkingsmaterialen hebben het FSC keurmerk
  • geen plastic gebruiken
  • een persoonlijke kaart hebben gemaakt van bermgras papier van ecologisch gemaaide bermen 
  • als laatst worden onze bloemen ook ingerold in bermgras papier.

Hiernaast houden we trends en andere duurzame mogelijkheden goed in de gaten om op een goede manier bij te dragen aan een duurzame samenleving. Heb je tips of producten die bij ons kunnen aansluiten komen we graag in contact met jou via zakelijk@pluukz.nl

Personeelsgeschenken; geef een bloem!

Doordat we inmiddels gevestigd zijn op een bloemen verzamelpunt kunnen we allerlei personeelsgeschenken leveren met bloemen. Denk bijvoorbeeld aan grotere aantallen bossen tulpen om uit te delen op het bedrijf, het versturen van brievenbus bloemen naar alle collega’s thuis of samen een pakket met bloemen en wat lekkers. Wij zijn er gek op om positiviteit te verspreiden met bloemen. Ook denken we graag mee als er andere behoefte zijn om jouw medewerkers en collega’s in het zonnetje te zetten! Zo werken we samen met een lokale chocolatier met fairtrade chocola bonbons waarmee we onze bloemen cadeaus kunnen verrijken. Indien je een idee hebt maar nog niet concreet weet hoe je dit kunt uitvoeren delen we graag onze kennis en advies om de personeelsgeschenken actie succesvol te maken!

Geschenken medewerkers

Maak onze geschenken extra persoonlijke met een persoonlijk bericht op onze persoonlijke kaart van bermgras papier. Het is ook mogelijk om het logo van het bedrijf te drukken op deze kaart. Alle adressen kunnen op een eenvoudige manier worden gedeeld via een excel template waarna we snel aan de slag kunnen met jullie geschenken voor de medewerkers en collega’s. Bloemen bestellen bij Pluukz zorgt voor een grote glimlach door onze plukverse bloemen. Wij hebben een aflever percentage van 99,2% wat dus inhoudt dat zo goed als alles binnen 24 uur bezorgt wordt. Ook werken we iedere dag met plukverse bloemen waardoor jij zo lang mogelijk geniet van een verse blije bos tulpen, pioenen of andere bloemen. Kortom we komen graag in contact indien jij geschenken voor medewerkers wilt versturen met onze prachtige plukverse bloemen!

Kerstgeschenk met bloemen

Wat is er nou leuker om samen het jaar goed af te sluiten met originele kerstgeschenken. Ieder jaar ontwikkelen we samen met andere lokale bedrijven en klanten heerlijke geschenken voor je collega's met de kerst. Vaak is dit met heerlijke verse bloemen en wat lekkers. We kunnen onze kerstgeschenken natuurlijk ook versturen naar zakelijke relaties of leveranciers. Sta stil bij de mooie momenten en samenwerkingen die dat jaar hebben plaatsgevonden. Door dankbaar te zijn en waardering uit te spreken naar leveranciers, relaties of collega’s zorgt dit voor een sterkere band binnen het bedrijf en daarbuiten. Samen brengen we belangrijke verbinding en blijdschap in deze sterk veranderende wereld. Door deze waardering en verbindingen te creeeren bereik je samen nog mooiere doelen!

Pluktuin pakket van de online Pluktuin Pluukz

Door de grote behoefte hebben we iets wat bijna nog leuker is dan bloemen weggeven. Namelijk: zelf een pluktuin kweken! Een houdbaar uiterst origineel relatiegeschenk wat aan onze strenge win-win-win eisen voldoet. Met win-win-win relatiegeschenken bedoelen wij:

  • goed voor de ontvanger
  • goed voor de natuur
  • dit alles zo duurzaam mogelijk

Door zelf je pluktuin te kweken draag je bij aan de biodiversiteit, breng je kleur en blijdschap aan in je eigen tuin, help je hiermee de bedreigde bijen en vlinders en kun je mogelijk nog een mooi pluk boeket met bloemen voor jezelf plukken of voor bonuspunten schenken aan iemand die het verdiend! Dit verstaan wij onder win-win-win relatiegeschenken of duurzame cadeaus voor medewerkers!

Bekijk hier alle bloemen