Vrouwendag: de 5 mooiste bloemen om te geven. Wij kunnen bloemen bezorgen met bloemen van teler door het heel Nederland. Vouwendag vier je natuurlijk met plukverse bloemen van Pluukz!

Vrouwendag: de 5 mooiste bloemen om te geven!

Wat is er nou leuker dan op een bijzonder moment bloemen geven om iets te vieren? Juist heerlijke unieke bloemen van de teler waarmee je samen vrouwendag viert. Hieronder onze toppers waarmee iedere vrouw met vrouwendag gegarandeerd glimlacht:

Met 1 van deze bloemen toppers weet je dat je sowieso in de glimlach prijzen valt. Samen stilstaan bij bijzondere moment helpt om dankbaar te blijven voor alles wat er is. Dingen die nu normaal lijken te zijn waren dat 100 jaar geleden zeker niet. Zoals respect gelijke rechten tussen man en vrouw. Wij vinden het daarom des te belangrijker om stil te staan bij de vrouwendag op 8 maart en hiermee ons steentje bij te dragen. 

Vrouwendag vier je natuurlijk met plukverse bloemen van de teler! Bij Pluukz kun je gemakkelijk online bloemen bestellen!

Wat vieren we op vrouwendag?

Vroeger was vrouwendag met name het doel om te demonstreren voor gelijke rechten. Tegenwoordig wordt er vaak aandacht geschonken aan een belangrijk actueel onderwerp voor internationale vrouwendag. In 2021 was dit #choosetochallenge in 2022 is het onderwerp solidariteit tussen Vrouw/Man en de kracht voor de verandering.
Verder zijn er grote verschillen tussen hoe de landen vrouwendag vieren. In bijvoorbeeld Rusland is het een nationale vrije dag waarbij het in ons land voor veel mensen een normale dag is. Ondanks dat steeds meer mensen in ons land vrouwendag kennen en we weten wat we vieren op vrouwendag vinden we het fijn om samen aandacht te schenken aan dit soort belangrijke dagen. Met Pluukz verspreiden we graag liefde en glimlachen op deze vrouwendag. Wij zetten hiervoor graag onze plukverse bloemen van de teler in. Bij ons kun je makkelijk online bloemen bestellen en deze bloemen laten bezorgen door het hele land. Vrouwendag vieren als bedrijf? Ook hiervoor kunnen we met alle liefde bloemen versturen door het hele land. Indien je als bedrijf meer informatie wilt neem dan vrijblijven contact via
zakelijk@pluukz.nl of via +316 1094 1989. 

Bloemen geven is win-win-win! 

Denk je aan vrouwen denk je aan bloemen. Denk je aan bijzondere momenten denk je ook aan bloemen. Denk je aan een glimlach denk je ook aan bloemen. Oftewel 1 + 1 + 1 = 4 oftewel win-win-win-win. Ok, dit vereist een korte uitleg. Vrouwen blij maken doe je met bloemen, vrouwendag is een bijzonder moment om met bloemen te vieren & een glimlach op iemands gezicht toveren doe je met bloemen. Extra win is samen verkorten en verduurzamen we de bloemen keten en zorgen we hiermee voor verse bloemen in jou vaas! 


Waar staat vrouwendag voor?

Internationale vrouwendag is ieder jaar weer op 8 maart. Het ontstaan van vrouwendag gaat terug naar het jaar 1908. In New York kwam toen naar schatting 15000 vrouwen de werkte in de textielindustrie in opstand. Er werd toentertijd gestaakt om voor meer gelijkheid tussen lonen en een verbetering van de arbeidsomstandigheden. 

Wij vinden het vooral belangrijk om deze dag stil te staan bij de gelijkheid tussen de geslachten en blijheid te creëren! Niets is er fijner dan ook deze dag te vieren met tulpen, boeketten of andere bloemen! 

Neem een kijkje bij al onze bloemen:

Kortom voor iedere gelegenheid of glimlach hebben we mooie bloemen! Voor welke ga jij?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4