Bloemen voor de dag van de verpleging!

12 mei is dé dag van de verpleging: geef deze toppers bloemen cadeau!

Dag van de verpleging 12 mei

Donderdag 12 mei is het zo ver we zetten met z'n allen de verpleging in het zonnetje! Natuurlijk gaat het niet alleen om de verpleging maar iedereen die in een verzorgingshuis, bejaardenhuis, ziekenhuis, revalidatiecentrum, dokterspraktijk en al die mensen zorgen dat de zorg in Nederland op zo een hoog niveau wordt aangeboden! 

De dag is tot stand gekomen door de wereldberoemde verpleegster uit Engeland Florence Nightingale wie op 12 mei jarig was. Zei was initiatiefnemer van de publiciteitscommissie van de Nederlandse verenigingen de opkwam voor de verpleging in Nederland. Zei heeft zich na de oorlog met hart en ziel ingezet om te gaan voor meer collega’s in de zorg. Waarbij ze vond dat de verpleging als een vak gezien moest worden in plaats van zomaar een baan. Dit was erg belangrijk omdat er in die tijd grote te korte waren. 

Hoe belangrijk de zorg is hebben we met z'n allen ervaren tijdens afgelopen pandemie. Doordat de ziekenhuis en gerelateerde beroepen de druk van af en toe niet aan kom mochten we met z'n allen geen kant op. Zo zijn we er met z'n allen achter gekomen hoe belangrijk deze sector voor een maatschappij is. Tijdens de pandemie werden er vele bloemen geschonken aan de verzorgingssector en zeker tijdens de dag van de zorg. Zo kwamen we er samen niet alleen achter hoe belangrijk de zorg voor ons is. Tegelijkertijd zagen we met z'n allen namelijk hoeveel bloemen er in Nederland gekweekt worden en wat bloemen met met mensen doen als deze met liefde gegeven worden aan iemand die het verdiend! 

Dag van de verpleging cadeau 

Tijdens de dag van de verpleging wil jij natuurlijk voor de dag komen met een goed en origineel cadeau. Iedereen kent wel iemand die op 12 mei tijdens de dag van de zorg in het zonnetje gezet mag worden. En wat is nou een leuk cadeau wat iedereen waardeert? Juist bloemen!
Op de dag van de zorg zetten wij van Pluukz samen met bedrijven in de zorg vele collega’s in het zonnetje met heerlijke plukverse bloemen en tulpen! Zo vallen onze brievenbus tulpen en brievenbus bloemen altijd in de smaak om te versturen naar collega’s thuis. Gezien het seizoen en de roze tinten geliefd zijn bij de vrouwen vallen ook de pioenrozen erg in de smaak op deze dag. 

Nederland is echt een bloemenland. Zo zie je dat we eigenlijk bij vele geef momenten en bijzondere dagen bloemen cadeau worden geven. En dus ook bij de dag van de verpleging zijn bloemen erg geliefd. 


Cadeau voor collega 

Bloemen cadeaus als relatiegeschenk en als cadeau voor collega’s vallen goed in de smaak. Tijdens de dag van de verpleging is het fijn om even stil te staan bij de waardering voor hen. Wij allen weten namelijk hoe belangrijk het is om dit te doen. Vaak kom je hier pas achter als het te laat is. Vandaar dat wij het belangrijk vinden de momenten te nemen op de dagen die er voor bedoeld zijn. En niet alleen tijdens de pandemie maar ook gewoon in ‘normale’ jaren. Bijna iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de verpleging. Hoe fijn is het om voor deze tijd je waardering te hebben uitgesproken naar mensen om je heen die deze vaak uitdagende job uitoefenen. Geef je collega's daarom een fijn cadeau of zet iemand in het zonnetje die het verplegings vak uitoefent en wel een bloemetje kan gebruiken. Samen zorgen we voor de verbinding en waardering wat onderaan de streep iedereen verdient! Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4