Plukverse bloemen snel & en plukvers bezorgd!

De mooiste bloemen koop je online bij Pluukz!

 

Prachtige bloemen nodig? Je kunt ze bij ons in de webshop bestellen en laten bezorgen... 

Bloemen haal je tegenwoordig natuurlijk plukvers van de kweker via een bloemen webshop zoals Pluukz! Wij hebben fantastische plukverse bloemen mooier dan je gewend bent! Doordat we zelf uit kwekers familie komen weten we maar altijd goed welke kwekers bloemen kweken met passie en liefde. Deze passie en liefde vindt je terug in de kwaliteit.

Dit zie je terug doordat onze bloemen minstens 8 dagen in de vaas staan. En als ze dan in de vaas staan zie dit terug in de meest stralende bloem kleuren en gezond groene bladeren. 

Onze bloemen bezorgen we met liefde in heel Nederland en in België.

Geef een bloemetje cadeau!

Onze bloemen cadeaus zijn altijd een goed idee om iemand te verrassen voor een verjaardag, geboorte of ander belangrijk evenement. Onze bloemen bezorgen altijd een glimlach van oor tot oor. Daarbij hebben we zelfs de mooiste brievenbus bloemen om cadeau te doen! Zo hoeft de ontvanger ook niet thuis te zijn en is het een échte verrassing!

Ken je dat gevoel dat je iemand zomaar verrast met een cadeau? Dit gevoel is onbeschrijfelijk en extra belangrijk in deze tijd. Laat zien dat je om elkaar geeft met onze heerlijke plukverse bloemen uit de online pluktuin! 

De bloemen kracht van Pluukz

Doordat onze familie al generaties langs tulpen kweekt is onze grootste kracht de tulp! Onze tulpen worden allemaal op Nederlandse grond geteeld waarna ze in de bloemenkassen tot prachtige bloemen groeien. Dit gebeurd allemaal op een gecertificeerde manier waardoor het zo min mogelijk schade aanbrengt aan de natuur. Zo bezorgen onze bloemen bij iedereen een glimlach en dragen we ons steentje bij aan de natuur. 

Dé bloemen webshop: hoe het allemaal is gestart

Pluukz is gestart in een periode waar we samen met vele nederlanders miljoenen bloemen redden en mensen blij maakte. Vanaf het begin ging iedereen bij ons tulpen kopen. Hierna kon je bij ons ook pioenrozen kopen en gladiolen of zonnebloemen bestellen.

Veldboeket bezorgen doen wij met liefde vanuit onze online pluktuin Pluukz

Met al deze bloemen bezorgde we een gevoel wat wij zo onbeschrijfelijk krachtig vonden dat we besloten om dit langer te gaan doen dan alleen bij de start. Zo kun je nog ook bij ons andere bloemen laten bezorgen. Wij kunnen de mooiste veldboeketten bezorgen bezorgen door heel Nederland. Onze bloemen laten wij  bezorgen met en gespecialiseerde bloemen koerier waardoor hij met zorg wordt behandeld. 

Bij ons worden alle bloemen die besteld worden voor 12:00 uur de volgende dag bezorgd. We hebben hierbij een aflever slagingskans van 99,2%. Zo zie je dat wij bloemen bezorgen met liefde en trots direct van de pluktuin van de kweker. 

Een cadeau bezorgen? Denk dan aan een bloem!

Nu bezorgen we bloemen cadeaus door het hele land! Dagelijks maken we heel veel mensen blij met onze prachtige tulpen. Bij ons kun je tulpen kopen direct van de kweker. Dit betekend minder transport en langer vers. Zo verduurzamen we de bloemen handelsketen en geniet jij langer van de bloemen in de vaas.  

Hier een aantal plukverse en gedroogde voorbeelden:

Vers geplukte bloemen komen bij Pluukz van de teler

Bloemen van de teler snel bezorgen is 1 van onze speerpunten. Hiernaast verpakken we duurzaam door geen plastic te gebruiken. Ook hebben al onze dozen het FSC keurmerk wat inhoud dat we duurzame verpakkingsmaterialen gebruiken. 

Bestel eenvoudig een bloem cadeau online!

Kortom voor wil je makkelijk online bloemen bestellen direct van de kweker? Dan ben je bij Pluukz de online pluktuin van NL aan het juiste adres! 

Een bloemetje als relatiegeschenk kan ook!

Tip: relatie geschenken met bloemen voor collega’s? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. We kunnen ook een proefpakket sturen zodat je weet wat je besteld. Mail hiervoor naar zakelijk@pluukz.nl of bel met Ton op +316 1094 1989.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4