Bloemcadeau bestellen? Wij bezorgen plukvers en razendsnel!

Duurzame bloemen bestellen? Bij Pluukz komt elke bloem van Nederlandse bodem!

Waarom we bij Pluukz verantwoord en duurzaam ondernemen belangrijk vinden? Wij vinden dat we allemaal ons steentje moeten bijdragen aan onze wereld waar we samen met z'n alle op mogen leven. Dit is een geschenk en hier moeten we met z'n alle zorgvuldig mee omgaan. Er is immers maar één planeet. 

Bloemen maken blij, duurzame bloemen maken 2x zo blij!

In de tijd waarin we leven is het belangrijk om te kijken waar de producten die je gebruikt of consumeert vandaan komen. Blijf je namelijk veel producten kopen die bijvoorbeeld uit Azië of Zuid Amerika komen hebben deze een lange transport weg achter de rug waardoor jouw product totaal niet duurzaam is. 

Met Pluukz dragen we ons steentje bij door voor 95% bloemen te kopen van Nederlandse bodem. Bijna al deze bloemen zijn gecertificeerd geproduceerd waardoor er minimaal aan gewasbeschermingsmiddelen wordt gebruikt en met respect voor mens en milieu wordt geteeld. 

Zo maken niet alleen onze bloemen blij maar help je door bij ons bloemen te kopen de natuur ook een handje. Wij adviseren doe dit niet alleen met je bloemen maar ook met je boodschappen, kleding, fiets en auto. Samen komen we verder en zorgen we voor een mooie toekomst voor onszelf en de volgende generaties!


Wie geef jij een Bloemcadeau?

Dat is de vraag die ik mijzelf ook wekelijks stel. Er is altijd iemand die het een glimlach kan gebruiken door jou attentie of persoonlijke aandacht door middel van een mooie bloem. Iemand in je omgeving die iemand verloren heeft, en naaste die een lastige periode achter de rug heeft of juist iemand die iets heeft te vieren! Bloemen zijn er voor een lach en een traan of een combinatie hiervan. Zelf geef ik wekelijks iemand in mijn persoonlijke kring bloemen om er voor elkaar te zijn.
Het is belangrijk om er voor elkaar te zijn. Mensen zijn echte kuddedieren. Ook al leven en werken we steeds individueler van origine zijn we echte kudde dieren. Wat er voor zorgt dat we er voor elkaar zijn in mindere en in betere tijden. Samen staan we sterk en creëren we de verbinding met de liefde van en door mooie bloemen. Wie geef jij deze week een prachtig boeket bloemen of een bloem cadeau?

Hieronder zetten we een aantal prachtige bloemsoorten voor je op een rijtje. Bij Pluukz kun je:


Cadeau voor je geliefde

Naast dat onze bloemen maar al te graag mensen blij maken. Helpen onze bloemen ook met extra liefde richting jouw geliefde! Valentijnsdag en de valentijns bloemen zijn hier natuurlijk het ultieme voorbeeld van. Tijdens deze dag worden en jaarlijks heel veel bloemen en natuurlijk vooral valentijns rozen gegeven. Wij vinden dat je jouw geliefde vaker in het zonnetje mag zetten dan alleen met valentijn. Vaak genoeg geeft de partner aan dat het niet altijd nodig is om een cadeau te geven. Dit begrijpen en respecteren wij natuurlijk. Leuk om te delen: Laatst gaven we bloemen aan een vriend van ons.. Voordat hij de bloemen in ontvangst nam deelde hij dat hij bijna nooit bloemen of een cadeau geeft aan zijn vriendin en dat het allemaal niet zo erg nodig zou zijn. Toch gaven we hem bloemen om gewoon eens zonder reden iemand in het zonnetje te zetten en de waardering uit te spreken die zijn vriendin verdiend! En met succes zijn vriendin was stiekem helemaal in de gloria.  2 weken later belde hij mij weer of ik toch nog een mooie bos mee kon nemen! Vaak genoeg kom je er achter dat de mensen die aangeven het niet nodig te hebben onbewust misschien wel het beste kunnen gebruiken! 

Bloemen geven is van onschatbare waarde, wie gun jij een plukverse bloemen cadeau?Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4