Bloemen bestellen, bloemen versturen, bloemen kopen of bloemen laten bezorgen.

Bloemen bestellen vers van de kweker, morgen in de vaas

Bij Pluukz staan we bekend om onze prachtige bloemen. Denk dan aan diverse bouquets, tulpen en rozen. Daarnaast blijven de bloemen extra lang mooi doordat we alleen bloemen direct van de teler leveren. Welke bloemen hebben jouw voorkeur? Kies voor een vrolijke bos bloemen of ga je liever voor een chique bos rozen? Alles is mogelijk! Hieronder zetten we op een rijtje wat je bij ons allemaal kunt bestellen:

Bloemen versturen vers van de kweker

Iedereen is gek op een prachtige bos verse bloemen. Wij van Pluukz worden hier zelf óók ontzettend vrolijk van! Laat bloemen versturen met plukverse bloemen cadeaus van de teler naar jou vaas. Een mooi boeket is een feest om naar te kijken. Daarnaast brengen de vers geplukte bloemen ook een heerlijke geur mee. Een feestje om naar te kijken én om te ruiken! Wie wil dat nou niet? Bloemen versturen van de teler is het slimst als je bloemen wilt kopen, verser kan immers niet ;) Bloemen versturen doe je daarom met plukverse bloemen van de teler naar de vaas. Hierdoor ontvang je unieke bloemen welke doordat ze vers zijn langer in de vaas staan. Bij ons bloemen versturen zorgt voor ultiem lang genieten van je plukverse bloemen cadeaus!

Bloemen laten bezorgen vergroot de houdbaarheid

Doordat wij onze bloemen direct van de teler afnemen, verkort dit te keten. Wij halen onze bloemen bij Nederlandse kwekers. Deze worden vers geplukt en direct verzonden. Hierdoor is het mogelijk om een goede kwaliteit te hanteren en kunnen we de bloemen ook nog eens voor een eerlijke prijs aan jou verkopen. Jij blij, kweker blij en wij blij. Bloemen laten bezorgen plukvers van de kweker dat kan gemakkelijk online via Pluukz. Wij kunnen bloemen laten bezorgen op een moment naar keuze met onze datumplanner. Als wij bloemen laten bezorgen voor jou als klant weet je zeker dat je van plukverse bloemen cadeaus geniet en jou verjaardag of felicitatie onvergetelijk maakt! Op zoek naar een partij om jou bloemen te laten bezorgen? Zoek dan niet verder we helpen je namelijke maar al te graag aan verse bloemen en een glimlach! 

De fijnste online bloemist: dat zijn wij!

Je leest het goed: wij noemen onszelf de fijnste online bloemist van Nederland. De pluk verse bloemen die je bij ons besteld, vind je nergens anders in een bloemist. Wij dragen grote zorg voor onze pluk verse bloemen. Wij bij Pluukz komen zelf uit een kwekers familie. Je kunt wel raden: het zit in ons bloed! Bij Pluukz werken we hard. Het is onze passie! We zijn gek op bloemen, op de natuur en op het proces die een bloem doormaakt om uiteindelijk iemand op te fleuren. De passie en liefde die wij hebben voor bloemen vind jij terug in de kwaliteit. Deze liefde voor bloemen, brengen we graag over op jou. Wij vinden het heerlijk om bij jou een glimlach op jouw gezicht te toveren. Geniet jij hier ook zo van? Geef dan een prachtige bos tulpen of rozen cadeau aan iemand die jou dierbaar is of die het echt verdient. Een klein gebaar met een grote waarde!

Bloemen laten bezorgen? Pluukz bezorgd plukverse bloemen cadeaus

Niet alleen in Nederland maar óók in België komen wij je opfleuren met een prachtige bos bloemen. Iemand verrassen? Ook dan staan we voor je klaar. We bezorgen een bloemetje met veel zorg en wat extra liefde als bloemen cadeau bezorgd. De bloemen cadeaus blijven minstens 8 dagen mooi in de vaas. Dit zie je terug aan de prachtige volle kleuren en de gezonde groene bladeren die zich bevinden aan de steel. Wij bezorgen onze bloemetjes, boeketten en al onze andere prachtige plukverse bloemen vrijwel in alle provincies in Nederland! Wil jij jouw naaste verrassen met een bloemetje maar is het lastig om deze zelf te brengen? Geen probleem, wij brengen graag een bloemen cadeau of brievenbus cadeau langs om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. 

Zonnebloemen bestellen vers van de kweker

De meest populaire zomerbloem aller tijde, ja zeker we hebben het over de zonnebloem! Deze gele gigant doet je maar aan 1 ding denken en dat is de zomer. Plukvers van de kweker en van buiten naar de vaas is hoe je de zonnebloemen ontvangt als je ze bij Pluukz besteld! 

Hier kun je onze prachtige zonnebloemen kopen

Waarom bloemen bestellen bij een online bloemist?

Die reden is heel simpel. Bij een online bloemist zoals Pluukz krijg je waar voor je geld. De teler krijgt een eerlijke prijs voor zijn bloemen en harde werk. Wij verkopen de bloemen aan onze klanten met de garantie dat de bloemen minstens 8 dagen mooi blijven in de vaas. Winst is namelijk niet onze prioriteit. Onze klanten een lach op hun gezicht bezorgen wel! Daarnaast leveren wij de bloemen 99.2% van de pluk verse bloemen binnen 24 uur bij jou thuis. Als je bij Pluukz voor 12.00 besteld, kunnen wij vrijwel altijd garanderen dat de bloemen cadeaus de volgende dag prachtig in huis op tafel staan. 

Dé online bloemist die bloemen van de teler bezorgt

Een bloem cadeau doen? Dagelijks maken wij super veel mensen blij met onze prachtige bloemen, tulpen, pioenrozen of bloembollen. De bloemen vanuit de teler snel bezorgen is één van onze belangrijkste missies. Doordat de bloemen direct van de kweker komen, betekent dit dat de bloemen een stuk duurzamer zijn dan in de winkel. Op deze manier dragen we ook ons steentje bij aan het milieu. 

Pluukz: die bloemist die denkt aan het milieu!

Naast dat we de keten minder lang maken, houden we ook rekening met het milieu. Dat vinden we belangrijk. We verpakken onze bloemen duurzaam door geen plastic te gebruiken. Daarnaast hebben al onze dozen het FSC-keurmerk. Dit houdt in dat we bij Pluukz alleen duurzame verpakkingsmaterialen gebruiken. Hiernaast kopen we alleen de bloemen in welke we versturen waardoor we geen bloemen verspillen. Bekijk onze plukverse bloemen cadeaus hier

Bloemen kopen en laten bezorgen plukvers van de teler! 

Vroeger kon je bloemen kopen bij jou om de hoek bij een teler of bij een bloemist in jou stad of dorp. Tegenwoordig kun je gemakkelijk bloemen kopen online. Er zijn heel veel goede webshops waarbij jou bloemen vers van de kwekerij geleverd worden. Oke als je de bloemen gaat kopen bij een kweker vers van het veld zijn deze natuurlijk nog verser. Als je hiervan niet in de buurt woont kun je gemakkelijk bij ons bloemen kopen en deze als bloemen cadeau laten bezorgen waar je maar wilt! Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe en maak jou bloemen cadeau onvergetelijk. Zo kun je gemakkelijk plukverse bloemen kopen van het seizoen en laat je onze bloemen bezorgen wanneer je maar wilt. 

Bloemen online bestellen en laten bezorgen: Hoe en waar?

 

Bloemen kopen en deze bloemen versturen naar een speciaal iemand kan een van de meest betekenisvolle en vreugdevolle gelegenheden in je leven zijn. Wanneer je ervoor kiest een cadeau met bloemen laten bezorgen, laat je zien dat je om iemand geeft en dat je zijn of haar gevoelens begrijpt. Maar met de vele bloemenwinkels en bloemisten in Amerika kan het een beetje overweldigend zijn om te kiezen waar en hoe je ze moet versturen. Deze gids zal u helpen de beste bloemist in uw omgeving te vinden die prachtige bloemen verkoopt tegen geweldige prijzen.

Hoe vindt u de beste bloemisten om bloemen te versturen?

Met Pluukz kun je bloemen versturen naar uw vrienden en familie wanneer u maar wilt. Voor 12:00 besteld is op werkdagen de dag erna bezorgd! Wij kunnen bloemen bezorgen voor speciale gelegenheden zoals met verjaardagen, jubilea, of andere speciale gelegenheden. De echte bloemen momenten van het jaar zijn natuurlijk de Valentijnsdag, Moederdag, en Kerstmis. Wij verassen u liefde of dierbare maar al te graag met onze plukverse bloemen cadeaus. Door ons bloemen te laten bezorgen weet je bijna zeker dat er een glimlach zal verschijnen bij de ontvanger!

Wanneer moet je bloemen sturen?

Er zijn veel verschillende gelegenheden wanneer u bloemen kunt sturen. U kunt bloemen sturen op Valentijnsdag, om iemand te feliciteren met een prestatie, of om iemand te bedanken. Bloemen kunnen ook gebruikt worden om medeleven te tonen bij het overlijden van een dierbare. Wanneer u bloemen gaat versturen, kunt u er ook voor kiezen om de bloemen op iemands werk of thuis te laten bezorgen. De beste tijd om bloemen te versturen is wanneer u zich geen zorgen hoeft te maken dus weet u nu al dat er een aantal verjaardagen aan komen plan dan de bloemen cadeaus in met onze datum planner. U kunt ook rozen naar iemand sturen in de zomer, wanneer men zich geen zorgen hoeft te maken dat ze te snel verwelken.

Hoeveel moet je uitgeven aan een boeket bloemen?

Er zijn veel manieren om een feest te vieren en bloemen te sturen. U kunt een dozijn rozen sturen voor iemands verjaardag, een dozijn rozen en een kaart voor Valentijnsdag, of u kunt een enkele roos sturen voor iemands verjaardag. Er zijn veel verschillende manieren om bloemen te sturen, en u kunt kiezen welke methode het beste werkt voor uw budget. Bij ons zijn er al bloemen cadeaus van af €10,95. Je kunt ook een groet boeket laten bezorgen van over de €100 om iemand echt in het zonnetje te zetten!

De juiste verpakking is net zo belangrijk als het boeket bloemen kopen

Je kunt prachtige bloemen kopen en ze naar iemand sturen, maar de juiste verpakking kan het verschil maken. Onze bloemen dozen zijn net cadeaus waar altijd een kaart in zit. Als u geen persoonlijke tekst kiest sturen we onze eigen wens en bloemen boodschap naar u op. Als u de bloemen laat bezorgen naar iemands werk of thuis, zullen we ze ten alle tijden sturen in een geschikte doos.

Welke bloemen cadeau moet je sturen voor een bepaalde gelegenheid?

Als u de mooiste bloemen voor een verjaardag wilt sturen, kunt u het beste een boeket met een mix van rode rozen en anjers kiezen. Als u de mooiste bloemen voor Moederdag wilt sturen, kunt u het beste een boeket met pioenrozen en of onze bijzondere tulpen proberen. U kunt ook seizoensbloemen sturen, zoals rozen, of bloemen die populair zijn bij uw vrienden en familie.. U kunt ook een mix van bloemen sturen, zoals een boeket rozen en anjers.

Opzoek naar al onze plukverse bloemen? 

Toch op zoek naar andere bloemen? Stel je vraag of deel je bloemen verzoek via de chat of mail naar support@pluukz.nl. We hebben een groot netwerk in de bloemen en helpen graag!