Bloemen versturen? Lees hier onze tips en top 10 bloemen cadeaus!

Brievenbus cadeau met bloemen versturen in een paar klikken! Online tips voor het versturen van bloemen cadeaus..


Bloemen sturen is een makkelijke manier om de dag op te fleuren van de persoon van wie je houdt en hem of haar te laten weten dat je om hem of haar geeft. Of je nu ver weg woont van de persoon naar wie je bloemen wilt sturen of als ze een beetje verstrooid zijn op dit moment, het sturen van bloemen zal altijd betrouwbaar en effectief zijn! Bovendien, de meeste mensen realiseren zich dit niet, maar het kopen van lokale bloemen kost relatief veel tijd. Afhankelijk van waar je woont natuurlijk. Een boeket bloemen kopen bij een plaatselijke bloemist en deze als cadeau afleveren kost dus altijd meer tijd dan door ze te laten bezorgen!


Bloemen versturen of bos tulpen versturen en online bloemen bestellen hier onze tips


Omdat bloemen het mooist zijn als ze vers zijn, kun je het beste online bloemen bestellen als je bloemen wilt versturen. Bij ons kun je bloemen bestellen of een bos tulpen bestellen met plukverse bloemen van de teler. In de wereld waarin we leven is tijd een grote factor in onze normale weken. Hierbij vergeet je soms cadeaus te versturen bij een belangrijk evenement zoals een verjaardag, bruiloft felicitaties bij een nieuw huis of ter ondersteuning van iemand! Bij ons kun je gemakkelijk bloemen versturen als bloemen cadeau en kun je door middel van onze datum planner zorgen dat deze op het juiste moment worden geleverd. Zo plan je wanneer je tijd hebt gemakkelijk jou cadeaus vooruit en vergeet je geen verjaardag!


Waarom bloemen versturen?

Er zijn zoveel redenen om bloemen te sturen. Je kunt bloemen sturen als u uw partner wilt laten zien hoeveel u om hem of haar geeft of u kunt bloemen sturen naar iemand die ziek is. U kunt ook bloemen sturen om een verjaardag, bruiloft, of een andere mijlpaal in iemands leven te vieren. U kunt ook bloemen sturen om iemand snel een gelukkige verjaardag te wensen.


Welke bloemen moet ik sturen?


Er zijn veel bloemen om uit te kiezen bij het versturen van bloemen. Je kunt een boeket rozen, lelies, bos tulpen bestellen, zonnebloemen en nog veel meer sturen. Als je de bloemen online koopt, is de kans het grootst dat ze het langst in de vaas staan. Dit heeft er mee te maken dat deze bloemen veel minder lang onderweg zijn. De bloemen gaan namelijk vaak van de kweker, naar de veiling, naar een groothandel, distributie centra, bloemist waarna ze pas bij jou in de vaas komen te staan. Bij ons kan deze hele keten in slechts 3 dagen plaats vinden waardoor de bloemen een stuk verser zijn. 


Stuur een bos tulpen als bloemen

Tulpen zijn een klassieke en zeer populaire bloem om als cadeau te versturen. Als u op zoek bent naar een gemakkelijk bloemengeschenk dat zowel mooi als betaalbaar is, dan zijn tulpen de beste keuze. Er zijn vele soorten tulpen om uit te kiezen. Populaire tulpensoorten zijn de Franse tulpen, die geel zijn met een paars hart, en de exotische tulpen en dubbele tulpen of pioentulpen.

Ze zijn gemakkelijk te schikken en verkrijgbaar in verschillende stijlen. Je kunt het boeket aantrekkelijker maken door er kleurrijke bloemen of een kaartje of briefje aan toe te voegen.

Je kunt een bos tulpen als cadeau sturen als jouw partner iets met bloemen heeft of als ze een liefhebber van bloemen zijn of gewoon een fan van bloemen in het algemeen. Tulpen zijn de absolute voorjaars favoriet in vele vrouwen. Ze brengen kleur in huis in de winter periode waarin het vaak grauw en donker is... Heb jij al zo een bosje lente in huis gehaald? Bestel een bos tulpen plukvers van de kweker bij de online pluktuin!


Stuur Franse tulpen als bloemengeschenk

Franse tulpen zijn een gemakkelijk, klassiek cadeau om te versturen. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en ze zijn alleen in van af januari tot en met april verkrijgbaar. Je kunt bij ons gemakkelijk Franse tulpen online kopen. De franse tulpen welke wij aanbieden zijn vrij exclusief en bijna nergens te verkrijgen. Door ze bij ons plukvers te bestellen geniet je zo lang mogelijk van je cadeau of blije reactie indien je de franse tulpen verstuurd naar iemand anderse.

Het bloeiseizoen van de franse tulpen buiten begint in maart en loopt in de meestal door tot mei.

Franse tulpen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. Ze zijn er in rood, geel, roze, wit, paars en oranje. Je hebt ook Franse tulpen waarbij de bloem de vorm van pioentulpen heeft. Hiermee heb je dus niet alleen een veel grotere tulpen maar ook nog eens een hele grote bloem doordat deze pioentulpen dubbel zoveel bloemblaadjes hebben net zoals een pioen.

Franse tulpen zijn meerjarige bloemen en hebben een lang bloeiseizoen. Het bloeiseizoen begint in maart en loopt in de meeste delen van de wereld door tot mei.


Bloemen versturen? Hier onze bloemen cadeau top 10


  1. brievenbus tulpen: tulpen zijn bij iedereen geliefd, betaalbaar en altijd plukvers
  2. brievenbus rozen: elegant, stijlvol en tijdloos rozen zijn de meeste bekende bloem ter wereld
  3. pioenrozen magische mix: unieke seizoensbloem welke altijd goed wordt ontvangen
  4. brievenbus cadeau ‘Cutie’: bijzonder cadeau waarvan de ontvanger lang geniet. 
  5. brievenbus cadeau ‘Happy': wie gun jij een glimlach met die brievenbus cadeau? Deze speciale kleuren maken blij
  6. Veldboeket Friends: boeket met seizoensbloemen waardoor er altijd kleuren en bloemen tussen zitten welke de ontvanger blij maken
  7. bio bloem zaadbolletjes deze biologische bloemenzaden fleuren je tuin enorm op!
  8. Zonnebloemen het gevoel van de zomer verwerkt in een glimlach, juist de zonnebloem is de ultieme zomer bloem! 
  9. Wild-Moederkruid op zoek naar eens iets anders? Moederkruid heeft een heerlijke natuur geur welke helpt ontspannen
  10. Vuvuzela roze roos we sluiten af met de meest bekende bloem ter wereld. Yes de roos en een hele bijzondere dit keer. Deze roze roos heeft dubbel zoveel bloemblaadjes dus dubbel zoveel plezier! 

Bloemen verstuur je plukvers van Pluukz!

Nu je helemaal op de hoogte bent hoe en wanneer je het beste online bloemen versturen kan heb ben je nog maar 1 stap verwijderd van een grote explosie aan glimlachen in jouw netwerk. Met onze datum planner plan je alle verjaardagen en belangrijke moment vooruit zodat je ontspannen je tijd aan andere dingen kunt besteden! Geniet van de blije reacties! 
Back to blog