Brievenbus bloemen als relatiegeschenk versturen? Hier lees je waarom dit belangrijk is. Pluukz is de online pluktuin van Nederland. Eigenlijk een online bloemist!

Waarom je af en toe zakelijke bedankjes moet sturen

Wil je zakelijke bedankjes naar relaties, collega’s of klanten sturen? Goed plan, want deze personen wil je tevreden houden. Zonder hen zou je (waarschijnlijk) nergens zijn en je wil laten zien dat je ze waardeert, toch?

Dit is waarom je af en toe zakelijke bedankjes moet sturen

Zakelijke bedankjes stuur je dus om te laten zien dat je collega’s, relaties of klanten waardeert. Je kunt (op zijn minst) af en toe een bos bloemen bestellen en op laten sturen. Waarom? Omdat je hiermee laat zien dat je de samenwerking (met een collega, relatie of klant) prettig vindt en deze graag voort wil blijven zetten. Heb je bijvoorbeeld het gevoel dat een bepaalde klant of zakenrelatie twijfels bij jouw bedrijf heeft? Dan is het een goed moment om een bos bloemen op te sturen. 

Deze zakelijke relaties stuur je af en toe zakelijke bedankjes

Als we het over zakelijke relaties en bedankjes hebben, wie sturen we dan allemaal zo’n bedankje? Eens in de zoveel tijd wil je misschien al je relaties wel zakelijke bedankjes sturen, maar deze relaties mag je best vaker een bedankje sturen: 

  • Relaties waarmee je samen bepaalde prestaties hebt behaald.
  • Zakelijke relaties die je een gunst hebben verleend.
  • Zakelijke relaties die een goed woordje voor je hebben gedaan.
  • Relaties die iets te vieren hebben, denk hierbij bijvoorbeeld aan een jubileum (dit valt meer onder de categorie zakelijk cadeau, geen bedankje).

Zakelijke bedankjes verstuur je ook tijdens feestdagen, als een ‘bedankt voor de samenwerking cadeau’ én om fijne dagen te wensen. Dus, heb je iets te vieren of is er een ander moment waarbij een bedankje op zijn plaats is? Stuur dan op zijn minst een bos bloemen naar je zakenrelatie.

Wat geef je om iemand te bedanken?

Dé vraag waar jij een antwoord op wil: wat geef je om iemand te bedanken? Wat zijn passende zakelijke bedankjes? We zetten er een aantal op een rijtje:

  • Een mooi boeket: wordt altijd goed ontvangen.
  • Een plant met een persoonlijke kaart.
  • Een voorwerp dat jouw bedrijf typeert (met een boodschap).
  • Lekkernij, ook weer in combinatie met een persoonlijke boodschap.

En zo zijn er nog wel meer manieren om iemand te bedanken. Voorop staat dat je eigenlijk altijd wel een persoonlijke boodschap bij je cadeau moet vermelden. Ga je bijvoorbeeld pioenrozen kopen als zakelijk bedankje? Geef er dan altijd een kaart met een persoonlijke boodschap bij. 

Geen inspiratie? Bloemen als zakelijk bedankje werkt altijd

Heb je écht even geen inspiratie voor zakelijke bedankjes, maar wil je een partner of klant toch bedanken voor een samenwerking of een gezamenlijk behaalde prestatie? Dan zijn bloemen altijd een goede keuze. Wil jij wat kleurrijke tulpen kopen met daarbij een persoonlijke kaart? Doen! Wedden dat je zakelijke relatie of klant dat niet ziet aankomen en daar blij mee is?

Je hoeft overigens niet alleen zakelijke bedankjes te sturen naar partners of klanten die je 'gewoon' even wil bedanken. Stopt een klant bij je? Juist dan is het ook een goed moment om een bos bloemen te sturen als bedankje. Dit werkt ook weer goed voor het imago van je bedrijf.

Bloemen cadeatjes kunnen zijn:

Snel een ‘bedankt voor de samenwerking cadeau’ geven? Bestel dan online

In het bedrijfsleven heb je niet alle tijd. Geen tijd om bijvoorbeeld naar de dichtstbijzijnde bloemenwinkel te gaan om een bos bloemen cadeau te geven aan klanten of partners. Wil je toch een zakelijk bedankje regelen én er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn? Bestel dan online. Een prachtig boeket heb je binnen enkele minuten besteld en je kunt snel weer verder waar je mee bezig was.

Ook goed om te weten: je kunt bedankjes vaak ook zakelijk bestellen. Zo bestel je een bos bloemen zakelijk bij Pluukz en maak je gebruik van diverse voordelen. 

De mooiste bloemen van online pluktuin Pluukz

En, wie ga jij zakelijke bedankjes sturen? Je klanten, partners of misschien wel een investeerder? Wie het ook is, diegene wil je op zijn minst blij maken met een bos mooie bloemen. En die bestel je, omdat je tijd wil besparen en je niet zelf helemaal naar die klant of partner gaat rijden die aan de andere kant van het land werkt. 

Bestel je vandaag vóór 12:00 bloemen bij online pluktuin Pluukz? Dan komen ze morgen al bij je klanten of partners aan. Wil je bloemen bestellen voor een bepaalde gelegenheid? Denk dan eens aan bloemen bestellen voor Moederdag, Pasen of voor een verjaardag.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4