Prachtige verse gladiolen 💐

Prachtige verse gladiolen 💐

Prachtige Gladiolen Boeket kleuren mix! Super vers bloemen laten bezorgen doe je natuurlijk met Pluukz

In de kleuren roze, paars en rood staan ze weer online. Deze kleuren zijn alle drie zó mooi, dat we speciaal voor jullie een mix van alle drie hebben gemaakt. Dat betekent éxtra genieten van the best of 3. 🙌🏻

Leuk voor in je woonkamer, als cadeautje of om bij iemand een glimlach op het gezicht te toveren.. zet bijvoorbeeld een eenzame oudere in het zonnetje, die glimlach op hun gezicht is onbetaalbaar. 💚 Wij helpen hier uiteraard graag ook aan mee: in samenwerking met stichting Zonnebloem en BredaMaaktBlij zetten we mensen met een lichamelijke beperking in het zonnetje. Weten hoe jij jouw bijdrage hieraan kan leveren? Stay tuned! We delen hier snel meer over. ☀️

We hebben ze in de kleuren: Roze, Paarse gladiolen, Rood en of een prachtig mix boeket van gladiolen van deze kleuren! 

Gladiolen online kopen: Het overzicht over het kopen van deze mooie bloem 

Het is half juli en het is geen verrassing dat gladiolen nu in volle bloei staan. De plant heeft bloeiende bloemknoppen in verschillende tinten rood, oranje, geel en wit. Wat betekent dit voor onze favoriete bloem? In deze maanden hebben we de neiging om gladiolen of bloemen online te kopen, omdat ze buiten niet hun beste uitstraling hebben. Dit artikel helpt u meer te begrijpen over het online kopen van gladiolen, inclusief waar u ze vandaan kunt halen, hoeveel ze kosten, tips over de verzorging ervan en meer!

Waar koop ik Gladiolen Bloemen Online

U kunt gladioli-bloemen online kopen voor lente- en zomerse gelegenheden zoals bruiloften, jubilea, feesten, verjaardagen en andere speciale dagen. U kunt bloemisten en zelfs bij lokale markten terrecht om gladiolen te kopen. Online gladiolen kopen is echter handiger en praktischer. Wanneer u gladiolen wilt kopen voor speciale gelegenheden, kunt u ze bestellen bij de online pluktuin van Pluukz.

Hoeveel kosten gladiolen?

Gladiolen online kosten €3 tot €5 per steel. De prijs is afhankelijk van het soort bloem en de kleur. De rode gladiolen kosten minder dan de oranje of gele gladiolen, omdat de sommmige zeldzamer en dus duurder zijn.

Tips voor de verzorging van gladiolen

Gladiolen bloemen hebben dagelijks water nodig. De bloemknoppen van de gladiolen blijven ongeveer 5 tot 6 dagen goed voordat ze verwelken. Bewaar de gladiolen op een schaduwrijke in huis om er langer van te genieten.

Conclusie

Deze bloem heeft een lange en mooie geschiedenis. U kunt gladiolen online kopen, vooral in het voorjaar en de zomer, wanneer ze er het mooist uitzien. U kunt ze ook kopen in de herfst, winter en lente. Deze bloemen hebben dagelijks water nodig, maar een wekelijks water tijdens de winter. Gladiolen gaan langer mee als ze bij u thuis worden bezorgd. Deze bloem kan online worden gekocht, vooral in het voorjaar en de zomer. U kunt ze ook kopen bij supermarkten, bloemisten en lokale markten.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4