Vier de lente met een (digitaal) bosje Make-A-Wish wenstulpen

Vier de lente met een (digitaal) bosje Make-A-Wish wenstulpen

AMSTERDAM – Op zaterdag 20 maart tussen 10:30 en 18:00 uur is het mogelijk om via de app en website van Thuisbezorgd.nl voor een symbolisch bedrag van één euro een bosje tulpen te laten bezorgen in Amsterdam. Speciaal voor deze actie vind je daar de tulpenwinkel van Make-A-Wish Nederland. De tulpen worden in mooie doosjes van Pluukz thuis afgeleverd.

Make a wish deelt tulpen uit met Thuisbezorgd

Samen met Make-A-Wish zetten we deze geweldige actie op! Heel blij dat we bij hebben mogen dragen aan dit leuke succes! De make a wish foundation zet zich in voor kinderen met een wens. Deze kinderen zijn vaak ongeneeslijk ziek. Hoe fijn en belangrijk is het om ons hier met zen allen voor in te zetten! 
Daarom draagt Pluukz graag zijn steentje bij als het gaat om dit soort reddings acties en samenwerkingen. Pluukz en Make a wish! 

De actie ging als volgt. Je kon voor het symbolische bedrag van €1 een bosje tulpen laten bezorgen. Thuisbezorgd zorgde dat de tulpen werden bezorgd in Amsterdam. De volledige opbrengst ging naar de make a wish foundation

De actie was een groot succes en er werden vele mensen blij gemaakt met Hollands trots de tulp. Bekijk de video om te zien hoe het in zijn werk ging. 


Zelf een toffe tulpen actie?

Pluukz helpt graag. Neem contact op met zakelijk@pluukz.nl en we denken en helpen graag mee. Samen kom je verder. We zetten ons graag in voor het verbinden en verblijden van mensen met plukverse bloemen cadeaus! 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4