Tulpen uit de kweker naar huis

Het zonnetje schijnt en de tulpen stralen! Lees hier alles over tulpen

Vier de lente in huis met tulpen

Nu de zon begint te schijnen en de temperatuur begint te stijgen bezorgen wij extra veel lentekriebels en blijdschap met onze heerlijke plukverse tulpen! En het moois is nog: volgens diverse gedragsonderzoeken maken tulpen en andere bloemen jezelf en de mensen om je heen enorm blij! 

Helaas zijn stress en burnouts verschijnselen die steeds vaker voorkomen. Dit komt natuurlijk voornamelijk door de druk om te presteren en de hoge werkdruk. Daarnaast speelt de huidige onrust in de EU en verhoging van inflatie samen met de energie prijzen natuurlijk ook een grote rol. 

In deze tijd komen we er achter wat je écht blij maakt. Vele mensen genieten al volop van het voorjaars zonnetje. Daarbij brengen de kleuren van de tulpenvelden en bloemen buiten net dat beetje extra. 

Ga zelf maar na. Waarvan wordt je echt gelukkig? De zon hebben we nodig om serotonine aan het te maken. Een te kort hier aan kan leiden tot depressie. Ga dus genoeg naar buiten zeker nu het voorjaar is. 
De tulpen en andere bloemen zorgen de extra aan maak van stofjes als dopamine ook wel het gelukshormoon. Dit komt zowel door de kleuren als de geuren. Wie gun jij wat extra blijheid met heerlijke geuren en kleuren van de tulp?

Tulpen vrolijken jou op!

Tulpen kopen en deze thuis in een prachtige vaas zetten brengt precies de voorjaars sfeer die jij wilt. Het leuke aan tulpen is dat ze doorgroeien op de vaas. De tulpen komen binnen in knop en zullen uiteindelijk helemaal doorbloeien tot de bloem zelf open gaat. Gemiddeld kun je 8 dagen genieten van jouw tulp in de vaas. Als je de tulp in de vaas echt veel liefde geeft met vers water en een niet te veel zon kan dit oplopen tot 14 dagen.
Zorg dat je dus om de 3 a 4 dagen even het water ververst en zet ze niet in de volle zon achter een raam. Zo geniet jij extra lang van de tulp in de vaas! 

We hebben de volgende tulpen kleuren:

 

Een flink boeket prachtige tulpen in de vaas, past dat? 

Bij jij een echte liefhebber en wil je een flinke bos tulpen van 50 tulpen bestellen? Bij Puukz kun je 50 tulpen bestellen in een mix van kleuren, 50 gele tulpen, 50 rode tulpen en 50 roze tulpen. Ook kun je bij ons 50 pioentulpen bestellen. Deze tulpen zijn extra bijzonder doordat de bloemen extra veel bloemblaadjes hebben. 


Hoe krijg ik slappe tulpen weer recht?

Tijdens het transport worden de tulpen vaak droog verstuurd. Hierdoor kunnen ze als het warm is een beetje uitdrogen waardoor ze wat slapper hangen. Door de tulpen uit te pakken, schuin af te snijden en in een schone vaas op vers water te zetten staan ze vaak binnen een dag weer prachtig in de vaas te pronken! 


Welke vaas is geschikt voor tulpen? 

De juiste vaas voor een heerlijke bos plukverse tulpen is een schone vaas! Verder raden we aan om qua hoogte een hoogte van 40% van de totale lengte van de tulpen aan te houden. Heb je pioentulpen gekocht of franse tulpen is het slim om een hogere vaas te gebruiken. 

De pioentulpen hebben namelijk zwaardere bloemen waardoor deze sneller zullen hangen. Veel mensen vinden dit tegenwoordig erg mooi. Als je ze liever recht op hebt staan kies dan een vaas die  60% van de totale lengte van de tulp is! 

Franse tulpen zijn over het algemeen nog langer. Hierbij is het dus aan te raden om even te kijken het soort is wat je hebt gekozen. Ook bij franse tulpen kun je natuurlijk kijken wat je zelf mooi vindt. Op vele instagram kanalen worden de franse tulpen juist gefotografeerd en in de vaas gezet als de bloemen wat gaan hangen! 

Hoe hou je tulpen lang mooi 

Door tulpen met extra veel liefde te behandelen zullen ze altijd langer staan. In de praktijk komt dat op neer 1cm van de tulp schuin afsnijden. Pak een vaas en maak deze goed schoon met alleen water. Let op! Als je de vaas met schoonmaakmiddel spoelt, spoel hem dan hierna goed na zodat het schoonmaakmiddel niet meer in de vaas aanwezig is. Vers water erin samen met de tulpen en genieten maar! Tip: voeg wat suiker toe aan het water. Dit heeft een antibacteriële werking waardoor het water langer vers blijft. a 


Tulpen koop je online bij Pluukz!

Tulpen kopen direct van de kweker kun je doen bij Pluukz. Onze online pluktuin heeft heerlijke verse bloemen en verstuurd deze met een snelle bezorging overal in Nederland. 


Wij bezorgen bloemen duurzaam verpakt zonder plastic met FSC gecertificeerde verpakkingsmateriaal. Maak het persoonlijk met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger! 


Of je nu tulpen koopt als brievenbus cadeau voor iemands verjaardag of voor jezelf? Tulpen kopen is altijd een goed idee! Bij ons kun je tulpen bestellen en hiermee mensen blij maken. Bloemen bestellen kan eenvoudig online via onze webshop.

Je kunt kiezen uit brievenbusbloemen met brievenbus rozen of bijvoorbeeld tulpen brievenbus pakketten. Alle bloemen bezorgen wij met liefde en razendsnel met onze gespecialiseerde bloemen koerier. Bekijk hier onze brievenbus bloemen en hier kun je onze tulpen bestellen.

Samen verduurzamen we de bloemen keten. Dat betekent minder transport en versere bloemen! 


Tulpen kopen bij de kweker dat kan natuurlijk plukvers van de kweker bij de beste online bloemist van Nederland: Pluukz!! 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4