Kerst bloemen inspiratie van Pluukz

Kerst bloemen: Prachtige ideeën voor de feestdagen

Hoe dan ook, kerstboeketten met bloemen zijn ideaal om een anders zo stressvolle tijd van het jaar op te fleuren. Werkt u tijdens de kerst of feestdagen? Of misschien is uw kantoor een paar dagen gesloten en hebt u behoefte aan wat feestelijke aankleding thuis. En deze prachtige arrangementen hoeven niet duur of extravagant te zijn. Zelfs als u een budget hebt, zijn er veel manieren waarop u thuis of op kantoor prachtige kerst bloemen kunt maken die u niet veel geld of moeite kosten. Laten we eens wat ideeën bekijken voor eenvoudige DIY kerst bloemen en bloemstukken en kamerplanten die deze tijd van het jaar een beetje minder stressvol en een stuk feestelijker kunnen maken...

Waarom je wat kerstversiering moet hebben tijdens de feestdagen

Kerstmis is een tijd van het jaar waarin mensen over de hele wereld hun huizen en kantoren verlichten met feestelijke decoraties en versieringen met bloemen of kerst bloemen om de zintuigen te prikkelen en vreugde en een gevoel van warmte in hun woonruimtes te brengen. Toch zijn er veel decoraties die bijzonder mooi zijn tijdens de feestdagen, en het hoeven geen permanente toevoegingen aan uw huis of kantoor te zijn. Decoraties zoals kerst bloemen, kerststukjes, kerstbomen, lichtjes, kransen, guirlandes en kerststerren kunnen uw ruimte verrijken en een feestelijke sfeer creëren die weken aanhoudt. Ze kunnen de tijd van het jaar ook aangenamer maken voor wie op reis is of in een kleine ruimte woont, zoals een appartement of studentenkamer, waar weinig plaats is voor een volwaardige boom. En sommige van deze decoraties zijn ook geweldig om cadeau te doen aan vrienden en familieleden. Bekijk hier onze kerstboeket en kerst stuk toppers:

  1. Kerstboeket Amaryllis
  2. Kerstboeketje brievenbus
  3. Kerstster plant
  4. Kerstboompje versierd 50cm
  5. Nobilis boompje versierd
  6. Verse olijf takken
  7. Eucalyptus takken
  8. Of het grote amaryllis boeket

Hoe maak je een eenvoudig kerstboeket?

Zoals we hebben gezien, zijn de feestdagen een ideaal moment om wat seizoenskleur toe te voegen aan je huis of kantoor. En de beste manier om dat te doen is door een kerstboeket te maken. De meeste van deze boeketten kunnen worden gemaakt in slechts een paar minuten en met een paar goedkope huishoudelijke artikelen. U hoeft dus niet veel geld uit te geven of uren van uw drukke agenda af te halen om een feestelijke en mooie decoratie te maken. Eerst kies je de bloemen die je in je boeket wilt verwerken. Je kunt verse of nep bloemen gebruiken, en welke je ook kiest, je moet ervoor zorgen dat je ze op een interessante manier schikt. Steek ze dus niet zomaar in een vaas, maar denk aan de kerst bij uitzoeken van de takken en of bloemen zoals een amaryllis of eucalyptus takken.


Kerstplanten voor thuis en op kantoor

Voor het kerstboeket op kantoor is het makkelijk voor een bloeiende plant te kiezen, zoals een kerstster in pot of een orchidee in pot. U kunt ook decoratieve kamerplanten gebruiken, zoals de spin plant, de treurvijg of de Boston varen. Voor het kerstboeket voor thuis kunt u vele soorten bloeiende planten gebruiken, zoals kerststerren, amaryllissen, kerstcactussen, een kerstboeket, eucalyptus takken of bloeiende bromelia's. U kunt ook decoratieve kamerplanten in uw kerstboeket verwerken, zoals vijgen, palmbomen of philodendrons.


Kerstbloemstukken brengen sfeer

Kerstbloemen hebben de reputatie levendig en kleurrijk te zijn. Dit kan helpen de geest van Kerstmis in uw huis of kantoor te brengen. En omdat er zoveel soorten bloemen beschikbaar zijn, zijn de mogelijkheden om mooie boeketten en arrangementen te maken bijna eindeloos. Deze boeketten kunnen worden gebruikt op tafel, als tafeldecoratie of op de schoorsteenmantel. En natuurlijk kunnen ze ook als cadeau worden gebruikt. U kunt ook gemakkelijk mooie bloemstukken maken met behulp van decoratieve voorwerpen zoals vazen, kannen of manden. 


Deze kerststukjes zijn helemaal hip.

De beste manier om mooie kerststukjes te maken is door een verscheidenheid aan bloemen, kruiden en decoratieve voorwerpen te gebruiken. Je kunt dit doen door ze in één grote schaal te plaatsen of door kleine individuele arrangementen te maken. Voor een groot middenstuk kunt u een decoratieve schaal of vaas gebruiken en deze vullen met verschillende soorten kerst bloemen, decoratieve voorwerpen zoals dennenappels, of decoratieve groenten. 


Langwerpige kerstschikking voor op tafel

Als u een langwerpig middenstuk voor op tafel wilt maken, kunt u een decoratieve vaas of schaal gebruiken en een rij bloemen maken. U kunt dit doen door een lange stengel bloemen in de vaas te zetten en vervolgens kleinere bloemen rond de stengel toe te voegen. U kunt ook decoratieve voorwerpen zoals dennenappels, bladeren of klein speelgoed in de vaas doen voor een nog feestelijke uitstraling. U kunt ook een decoratieve vaas of schaal gebruiken en een lange rij decoratieve voorwerpen langs de vaas zetten. U kunt bijvoorbeeld lange dennenappels gebruiken of decoratieve voorwerpen zoals stenen, klein speelgoed of beeldjes, of kleurrijke stenen.


Kerst bloemen en of kerststukje 

Kerstmis kan een mooie en feestelijke tijd van het jaar zijn, zelfs als u tijdens de feestdagen werkt of in een kleine ruimte woont. En de beste manier om het meeste uit deze tijd van het jaar te halen is het maken van mooie kerst bloemen. Deze boeketten kunnen worden gemaakt met verse of nepbloemen en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt in het kantoor als decoratie of gegeven als geschenk. Ze kunnen ook worden gebruikt thuis als decoratie of om mooie en feestelijke centerpieces voor de tafel te creëren. 

Kun je niet wachten tot de kerst en wil je goedkoop bloemen bezorgen laten? Speciaal voor deze uitdagende tijd hebben we een goedkopere collectie in het leveren geroepen. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4