Het is bijna Nationale Secretaressedag! Hoe verras jij deze top collega’s?

Het is bijna Nationale Secretaressedag! Hoe verras jij deze top collega’s?

Vergeet jouw secretaresses niet op de nationale Secretaressedag in 2021! Hoe ga jij deze toppers in het zonnetje zetten? Ze verdienen in elk wel geval wel een prachtige bloem, vind je ook niet?

Nationale Secretaressedag 

Je herkent het vast. De beroepen die soms wat ondergewaardeerd worden maar o zo belangrijk voor ieder bedrijf. Secretaressedag is er ook zo eentje. Vaak de rots in de branding die alle brandjes blust waardoor iedere agenda gestroomlijnd ingedeeld wordt, zorgt dat mensen op tijd komen bij afspraken, ruimtes worden gereserveerd en de meest uiteenlopende taken worden opgelost. Oftewel de steun en toeverlaat en de bakermat van vele organisaties!

De allerbeste secretaresse zien brandjes voor ze er zijn, waardoor ze een mega toegevoegde waarde zijn voor ieder management of andere directieleden. Waarbij vele jobtitels vandaag de dag veranderen is secretaresse er ook zo 1. Tegenwoordig wordt dit vaker weg geschreven als ‘management assistent’ of ‘directie assistent’. 

Onze ervaring is dat deze taak, minstens of zelfs belangrijker is dan menig andere functie binnen een bedrijf. Als de secretaresse namelijk goed zijn werk doet kan degene die wordt ondersteund zich vol richten op zijn eigen taken en erop vertrouwen dat alles achter de schermen goed is geregeld! 

Secretaressedag 2022

De secretaressedag is ieder jaar op de derde donderdag van april. Dit jaar 2022 valt dit op donderdag 21 april. Mocht je dus nog iets willen organiseren is nu het moment. Bloemen cadeaus hebben zijn meerwaarde met allerlei geef momenten meer dan genoeg bewezen. Het gebaar van geven is sowieso al iets waar jezelf blij van wordt en de ontvanger vaak veel meer mee raakt dan je denkt. 

Waarom geven zo een goed gevoel geeft? Bedenk het zelf maar eens wat voor gevoel het in je opwekt als je er alleen al aan denkt om iets weg te geven aan iemand. Een heerlijk gevoel van iemand anders blij maken, dankbaar zijn voor de relatie met diegene of omdat diegene iets bijzonders voor jou heb gedaan. Dit is natuurlijk enorm toepasselijk op de Secretaressedag. Deze alleskunners regelen zo veel achter de schermen dat je soms niet eens meer weet wat er allemaal achter de schermen nodig is om bepaalde processen en afspraken vlekkeloos te laten verlopen. Het geven en bestellen van bloemen is dus altijd een goed idee maar zeker voor de Secretaressedag dag 2022. 

Leukste cadeaus voor secretaressedag! 

Als je dan iemand in het zonnetje zet is het natuurlijk wel zo leuk om met iets bijzonders en origineels te komen. Hier de favorieten cadeaus voor secretaressedag van Pluukz op een rij:

Dit zijn overigens niet alleen de favorieten van Pluukz maar ook de favorieten van alle bedrijven die hun secretaresse in het zonnetje zetten met onze brievenbus bloemen en bloemen cadeaus. Offerte ontvangen van 1 van deze of andere producten? Contact ons hier Naast bovenstaande producten kun je bij Pluukz de mooiste bloemen van het seizoen bestellen. Je kunt bijvoorbeeld ook tulpen kopen en laten bezorgen, pioenrozen kopen om iemand mee te verrassen of gewoon online bloemen bestellen

Secretaresse dag: waarom is het zo belangrijk?

De oorsprong van secretaressedag komt uit 20 april 1989. De dag werd geïntroduceerd in Amerika om meer aandacht te krijgen voor de secretaresse en secretarieel medewerker. Ook zodat deze rol meer gewaardeerd zou worden en vaak als een ondergesneeuwd en ondergewaardeerd iets wordt gezien. Inmiddels wordt deze dag bekroond met de titel: administrative professionals day

Zoals altijd worden wij er blij van om mensen in het zonnetje te zetten met plukverse bloemen. En al helemaal als deze dag in het teken van iets bijzonders staat zoals secretaressedag of dus beter gezegd: administrative professionals day! 
Laat deze bijzondere dag dus niet voorbij vliegen en beste je bloemen bij de leukste online bloemist Pluukz!
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4