Bloemen voor moederdag

De top 5 leukste Moederdag bloemen van Pluukz!

Moederdag is dé gelegenheid om jouw moeder te tonen hoeveel ze voor jou betekent, dat je van haar houdt en dat je dankbaar bent dat deze vrouw jouw moeder is. Wat is er nu een mooier cadeau dan versplukte bloemen van Pluukz? Met zoveel opties kan het lastig zijn om de perfecte bloemen voor moederdag te kiezen. Om deze reden hebben we voor jou de top 10 leukste moederdag bloemen samengesteld om de keuze een beetje makkelijker te maken!

1. Pioenrozen

Pioenrozen zijn prachtige bloemen die de liefde symboliseren en wat is nou een mooiere liefde dan de liefde tussen moeder en kind? Ze hebben prachtige kleuren en ruiken heerlijk. De pioenrozen zijn bij Pluukz verkrijgbaar in diverse varianten en kleuren waaronder:

2. Bloemen abonnement

Een bloemen abonnement is een geweldig cadeau voor moederdag! Je kan je moeder op deze manier wekelijks, tweewekelijks of maandelijks verrassen met een prachtig bloemen boeket. De verse bloemen worden rechtstreeks van het land naar jouw moeder verstuurd. Het is een cadeau waar je moeder nog een langere tijd van kan genieten. We hebben verschillende bloemen abonnementen beschikbaar waaronder:

3. zonnebloemen

Zonnebloemen zijn grote, heldere bloemen die perfect zijn om aan jouw moeder cadeau te doen op moederdag. De zonnebloemen hebben een zonnige en vrolijke uitstraling en symboliseert ook wat een moeder echt is. Het zonnetje in huis die er ten alle tijde voor zal zorgen dat alles soepeltjes en liefdevol verloopt. Daarnaast zorgen zonnebloemen voor een vrolijke sfeer in huis, precies de sfeer die je wil hebben op moederdag. Daarnaast zijn zonnebloemen ook erg betaalbaar en je kunt er een prachtig groot zonnebloemen boeket van maken. 

4. Tulpen

Op zoek naar vrolijke en kleurrijke bloemen voor moederdag? Dan zijn tulpen een goede keuze! Onze tulpen komen plukvers van het land en worden met de grootste zorg geselecteerd, zodat jouw moeder alleen de beste tulpen thuisbezorgd krijgt! Bij Pluukz kun je diverse soorten tulpen kopen waaronder:

5. Brievenbusbloemen

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om jouw moeder te verrassen op moederdag, dan zijn de brievenbus bloemen van Pluukz dé perfecte keuze! Zoals de naam al zegt: dit zijn bloemen die door de brievenbus passen. Dit is super handig wanneer je niet zeker weet of jouw moeder die dag wel thuis is. Daarbij scheelt het je ook een bezoekje aan de bloemist. Bij Pluukz hebben we diverse soorten brievenbus bloemen waaronder:

Bloemen bezorgen en laten bezorgen doe je eenvoudig met Pluukz! Jij besteld en wij zorgen dat de ontvanger plukverse bloemen ontvangt! 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4