Top 5 bloemen op kleur!

De Top 5 bloemen op kleur: Welke is jouw favoriet?

Bloemen zijn altijd een belangrijk deel van ons leven geweest. Ze brengen ons vreugde, geluk en soms zelfs verdriet. Ze maken onze omgeving ook mooier en interessanter. We geven om verschillende redenen om verschillende bloemen. Sommige zijn geliefd omdat ze zo zoet ruiken; andere vanwege hun levendige kleuren; en weer anderen omdat ze er zo exotisch en mooi uitzien. Maar waarom we ook van ze houden, we weten allemaal dat de meest voorkomende reden om van een bloem te houden de kleur is. Dus welke is jouw favoriet? Nou, dat is aan jou! Hier zijn de top vijf favoriete bloemen op kleur:

Gele bloemen top 5

Gele bloemen zijn erg populair in de lente. Een must-have voor zonnige lentedagen en picknicks in de buitenlucht. Gele bloemen worden ook wel gouden bloemen genoemd. Ze ruiken meestal erg zoet en zijn er in veel verschillende bloembladvormen en -tinten. Gele bloemen zijn geliefd om hun zonnige, zachte en vrolijke aard. Gele bloemen zijn vooral geliefd bij vrouwen. Gele bloemen zijn het hele jaar door te vinden en zijn meestal zeer geurig. Ze zijn meestal geliefd om hun zonnige en zachte aard en hun vermogen om het immuunsysteem te versterken.

 1. Zonnebloemen
 2. Tulp
 3. Lelie
 4. Ganzenbloem
 5. Narcissen 

Paarse bloemen top 5

Paarse bloemen waren vaak geliefd bij mensen in de middeleeuwen omdat men gelooft dat ze geluk en fortuin brachten. Paarse bloemen hebben een zware invloed op de emoties, vandaar hun populariteit door de jaren heen. Paarse bloemen zijn geliefd om hun levendige en koninklijke kleur. Paarse bloemen zijn het hele jaar door te vinden en zijn zeer gemakkelijk te kweken. Paarse bloemen ruiken ook erg zoet en zijn geliefd om hun unieke geur. Paarse bloemen zijn ook geliefd omdat ze kunnen worden gebruikt als natuurlijke decoraties voor bruiloften en partijen. Paarse bloemen kunnen worden gebruikt voor boeketten, decoraties, of als tafeldecoratie.

Hier de top 5 paarse bloemen:

 1. Gladiool 
 2. Agapanthus
 3. Allium
 4. Delphinium 
 5. Iris

Blauwe bloemen top 5

Blauwe bloemen zijn erg populair in de lente, als het weer fris en koel is. Blauwe bloemen zijn meestal geliefd om hun diepe en koninklijke kleur en hun zeer milde geur. Blauwe bloemen ruiken erg zoet en zijn geliefd om over het algemeen milde geur. 

 1. Korenbloem
 2. Hortensia
 3. Blauwe druifjes 
 4. Ridderspoor 
 5. Blauwe papaver

Roze bloemen top 5

Roze bloemen zijn erg populair in de lente en de zomer. Ze hebben een zeer zachte, zachte en zoete geur. Roze bloemen zijn geliefd om hun zeer diepe en koninklijke kleur. Roze bloemen worden vaak gegeven om de vriendschap te bezegelen. En dan worden de roze bloemen voornamelijk van vrouw aan een andere vrouw gegeven. Hier onze roze bloemen top5:

 1. Pioenrozen 
 2. Dahlia
 3. Ranonkel 
 4. Magnolia 
 5. Chrysant

Rode bloemen top 5

Rode bloemen zijn erg populair in de lente en zijn geliefd om hun milde geur en zachte kleur. Rode bloemen zijn zeer gemakkelijk te kweken en kunnen zowel binnen als buiten worden gekweekt. De beste manier om rode bloemen te kweken is door ze in potten te planten. Rode bloemen zijn zeer sterk en duurzaam en kunnen worden gebruikt voor binnen- en buitendecoraties. Rode bloemen ruiken erg zoet en zijn geliefd om hun milde geur.

 1. Roos 
 2. Gerbera
 3. Amaryllis 
 4. 50 tulpen
 5. Anjer

Witte bloemen top 5

Witte bloemen zijn erg populair in de lente en de zomer en zijn geliefd om hun milde geur en zachte kleur. Witte bloemen zijn zeer gemakkelijk te kweken en kunnen zowel binnen als buiten worden gekweekt. De beste manier om witte bloemen te kweken is door ze in potten te planten. Witte bloemen worden vaak gebruikt voor rouw en trouwwerk. Ze staan dan ook voor puur, zuiver, eenvoud en maagdelijkheid. Witte bloemen ruiken erg zoet en zijn geliefd om hun milde geur.

 1. Lelie 
 2. Zantedeschia 
 3. Waterlelie
 4. Tanacetum / moederkruid
 5. Gipskruid 

Andere bloemen 

Dit zijn onze top vijf van bloemen op kleur, misschien hebben jullie hele andere bloemen bij de diverse kleuren…? Lelies zijn erg mooie bloemen die geliefd zijn om hun exotische uiterlijk en milde geur. De meeste bloemen zijn geliefd om hun levendige kleuren en zoete geuren. De meeste bloemen kun je plukvers bestellen als bloem in onze online pluktuin. In het najaar zullen we ook diverse bloemen in onze pluktuin pakketten verwerken… Op zoek naar pluktuin bloemen? Hou onze pluktuin pagina in de gaten want in het najaar is het zo ver… Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4