Unieke cadea's voor haar vindt je in deze blog! Plukvers bloemen van de teler razendsnel bezorgd van Pluukz!

Wat is nou écht leuk om cadeau te doen aan een vrouw? Lees het hier!

Cadeau voor vrouwen 

Bloemen maken blij dit is bij iedereen bekend. Vaker maken bloemen vrouwen blij. Denk hier zelf maar eens over na. Alleen waarom is dit nou precies? In deze blog nemen we je mee in de onderliggende gedachte van het geven van bloemen. Zo weet jij exact waarom en hoe je iemand extreem verblijd met de mooiste bloemen!

Het geven van bloemen zorgt voor een glimlach en waardering wat de ontvanger verdiend. Het stukje aandacht wat je hiermee geeft kan iedereen op zijn tijd wel eens gebruiken. Vaak geef je bloemen aan iemand bij een bijzondere gebeurtenis.

In deze tijd waarin allerlei gebeurtenissen in een sneltreinvaart voorbij lijken te gaan is het des te belangrijker stil te staan bij bijzondere momenten. Deze bijzondere momenten herinner je op een later tijdstip terug. Deze herinneringen en momenten zorgen voor een betekenisvol leven door de blije en minder blije momenten extra te vieren met iets bijzonders. Onze bloemen cadeaus gunnen je die glimlach wat een moment bijzonder maakt. Unieke cadeaus voor vrouwen is wat wij graag bezorgen! 


Bos bloemen geven 

Heb je geen idee wat je aan de ontvanger wilt geven? Een bos bloemen geven is altijd goed. Er zijn maar weinig mensen die niet van bloemen houden. Of het nu je baas, schoonmoeder, eigen moeder, buurvrouw of buurman is iedereen houdt van mooie bloemen! En zeker plukverse bloemen van de kweker worden ten alle tijden goed ontvangen. Tegenwoordig bestel je jouw bos bloemen gemakkelijks plukvers van de kweker via onze bloemen webshop.
Het ontstaan van het geven van een bos bloemen komt uit de middeleeuwen. Al in het romeinse rijk werden bloemen gegeven aan vrouwen om de liefde te verklaren. Vanaf die tijd tot nu is dit nooit meer weggegaan. 


Cadeau voor haar

De meeste vrouwen hebben een grote passie voor de liefde. En als je denkt aan liefde denk je natuurlijk aan…… Tada Bloemen! Yes natuurlijk wel gewoon bloemen die je geeft met liefde is natuurlijk al bijzonder. Voeg hier een mooi woordje of een persoonlijke kaart aan toe en voila de vrouw van je dromen is weer in de hemel! Opgelet een bloemen cadeau werkt natuurlijk niet alleen bij een mooie vrouw. Ook je moeder, schoonmoeder buurvrouw of andere mensen die het verdienen genieten van de liefde van bloemen en jouw mooie intentie! 

Zo zijn bloemen altijd een goed cadeau voor haar. Ga jij voor mooie pioenrozen, een elegant boeket of een brievenbus bloemen cadeau?


Bloem van de liefde 

Een bos prachtige bloemen om de liefde te verklaren is altijd een goed idee. Bij ons worden er wekelijks vele pakketten anoniem bezorgd bij ontvangers. Dit zorgt voor een prachtige beweging waar wij persoonlijk ook erg blij van worden. Onze bloemen bezorgen namelijk bij iedereen een glimlach. Zeker als de ontvanger het soms niet verwacht en in eens een bloemen cadeau ontvangt. De absolute bloem van de liefde is natuurlijk de rode roos. Onze rode rozen zijn van premium kwaliteit met hele bijzonder grote bloemen. Deze grote rozen bloemen brengen extra veel liefde over van de verzender naar de ontvanger! Helemaal als deze bloem van de liefde even op de vaas staat en steeds mooie wordt. Zo is niet alleen het ontvangst moment een bijzonder iets maar ook de dagen hierna! 

Online een bloemetje bestellen bij Pluukz

In deze veranderende tijd waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt is het fijn een bos bloemen te geven op een zo een duurzaam mogelijk manier. Met Pluukz halen we onze bloemen plukvers van de kweker. Dit zorgt voor minder transport en kosten waardoor de bloemen veel langer in de vaas staan en er minder transportbewegingen plaatsvinden tussen de bloemenkweker en jou vaas. 

Hiernaast kopen we iedere dag alleen de bloemen in welke zijn besteld in de webshop. Zo hebben we nagenoeg geen verspilling qua bloemen en gooien we niets weg. Cadeau met kerst geven aan een vrouw? Bekijk dan onze kerst collectie.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4