Bloemen in de vaas of tulpen in de vaas? Hier lees je de ideale hoogte en de laatste trends over bloemen vazen...

Bloemen in de vaas zetten? Lees hier alles over de laatste trends bloemen vazen!

Bloemen vazen

Bestel je mooie bloemen wil je hier natuurlijk ook een prachtige vaas bij. Dit zorgt ervoor dat jouw bos bloemen er nog mooier bij komt te staan. Qua bloemen vaas hoogte hou je normaliter 40% tot 50% van de totale bloem lengte aan. Dit scheelt natuurlijk ook een beetje welke bloem of boeket je in de vaas zet. Heb je bijvoorbeeld een roos welke vrij stevig is kun je wat gemakkelijker voor een lage vaas gaan dan bijvoorbeeld een tulp. De tulpen houden er meestal wel van om 50% in de vaas te staan. Zeker omdat de tulpen nog doorgroeien op de bloemen vazen. 

Zou houden we de stelregel aan heb je bloemen die weinig tot geen lengte meer maken gebruik dan een vaas van 40% hoogte. Heb je bloemen welke alleen maar verder bloeien maar niet in de lengte doorgroeien dan kun je kiezen voor een vaas van 50% lengte van de totale bloem. 

Wat de laatste tijd erg hip is de bos bloemen te verdelen over meerdere bloemen vazen. Zou kun je ervoor kiezen meerdere delen van de woonkamer op te fleuren. Een andere optie kan zijn om wat vazen te kiezen met wat verschillende hoogte waar je de bloemen over kunt verdelen. Zo krijg je een speels effect wat net weer even anders is. Mocht je een leuke creatie hebben vinden we het erg leuk als je ons tagged zodat we even mee kunnen kijken! 


Vazen met bloemen 

Binnenkort leveren we vanuit de online pluktuin Pluukz bijpassende vazen met bloemen. Zo kun je bij ons terecht voor de meest unieke bloemen van het land in combinatie met prachtige vazen. Online bloemen bestellen met vazen met bloemen is de laatste jaren erg makkelijk geworden. Vooral als het gaat om het versturen van een vazen met bloemen als cadeau. Zo maken niet allen de bloemen blij maar maak je het cadeau extra compleet met een bijpassende vaas. Hoe vaak gebeurd het wel niet dat je een bos bloemen hebt maar net niet de juiste vaas hoogte?

Wij lossen dit probleem graag voor je op door vazen met bloemen te versturen als bloemen cadeau. Ook heeft niet iedereen de juiste vazen voor bloemen thuis. Door te kiezen voor een cadeau met bloemen en een bijpassende vaas ben je gegarandeerd van een prachtig cadeau waarvan de ontvanger zelf niets meer hoeft te regelen. Nou ja alleen de bloemen nog even schuin afsnijden en met een beetje liefde en fris water op de vaas zetten! 


Bloemen vaas 

Een bloemenvazen zijn er in vele verschillende soorten, maten en allerlei kleuren. Een bloemen vaas kies je vaak in de stijl van het interieur. Heb jij bijvoorbeeld een landelijk interieur zijn er hele mooie vazen met bijvoorbeeld delfts blauw of mooie landelijke en natuurlijke kleuren vazen. Heb je meer een industrieel interieur is een wat strakkere vaas vaak meer bijpassend. Zo stem je de kleuren van de bloemen vaas af op jouw interieur. Voeg hier unieke bos bloemen aan toe en je hebt een ware eyecatcher gecreëerd bij jou thuis! 


Online een bloemetje bestellen bij Pluukz

Online bloemen bestellen doe je natuurlijk bij bloementelers met alleen unieke Nederlandse bloemen. Onze bloemen zijn met passie geteeld door kwekers welke al decenia lang in de bloemen actief zijn. Het duurt vaak generaties lang om unieke bloemen in de mooiste kwaliteit te kweken en te oogsten. Doordat onze roots in het bloemen vak bevinden weten we maar al te goed waar de meest unieke bloemen van het land te verkrijgen zijn. Deze bloemen versturen we heel graag naar je op voor een glimlach van oor tot oor! Wie maak jij blij met onze bloemen?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4