Plukverse bloemen thuis laten bezorgen

Dit zijn de 5 voordelen van bloemen aan huis laten bezorgen

Niet iedereen heeft tijd om iedere zaterdag op de markt een bos bloemen te kopen, toch? Daarom wordt bloemen aan huis laten bezorgen steeds populairder. Vaak nog verser dan die van op de markt én je hoeft er vrij weinig voor te doen.

Jij wil zo nu en dan een verse bos bloemen in huis of je wil ze aan iemand geven. We vertellen je de vijf voordelen van bloemen leveren aan huis.

1.     Bloemen aan huis scheelt tijd...

Geld. Zo simpel is het. Misschien niet altijd letterlijk, maar tijd is in het tegenwoordige snelle leven ontzettend kostbaar. Soms moeten we wel dertig dingen op een dag doen en dan past het halen van een bosje bloemen gewoon niet in je agenda. Heb je toch dringend een cadeautje nodig óf wil je jezelf regelmatig voorzien van vrolijke bloemen? Dan is bloemen aan huis laten bezorgen een perfecte oplossing. Tulpen kopen via de webshop van Pluukz, laten bezorgen (de volgende dag al), in de vaas zetten en genieten maar. Hoeveel tijd jij daaraan kwijt bent? Hooguit vijf minuten, tenzij je wat meer bedenktijd nodig hebt om de juiste bloemen te kiezen en aan huis te laten bezorgen. Bespaar je zelf de tijd (en moeite) om fysiek bloemen te kopen laat eenvoudig en snel bloemen aan huis bezorgen.

2.   Bloemen leveren aan huis zijn verser dan bij de bloemenwinkel

Nog een voordeel is dat de bloemen (bij Pluukz wel in ieder geval) verser zijn dan de meeste bloemen die in bloemenwinkels of op de markt worden verkocht. Waarom? Omdat er bij bloemen aan huis laten bezorgen rekening wordt gehouden met het transport van de bloemen. Bij bloemen van een bloemenwinkel misschien ook wel, maar bij Pluukz doen we er alles aan om jouw bloemen een zo kort mogelijke reis te laten maken. Wil jij bijvoorbeeld pioenrozen kopen én zeker weten dat deze ook nog eens duurzaam zijn? Bij bloemen aan huis laten bezorgen door Pluukz weet je zeker dat de bloemen vers van de teler komen en de reis tussen de teler en jouw vaas zo kort mogelijk is geweest. Langer genieten van je verse bloemen dus!

3.    Bloemen aan huis laten bezorgen kan exact het juiste moment

Ga je binnenkort op vakantie en is in die periode precies jouw beste vriend, vriendin of een familielid jarig? Dan wil je diegene op zijn minst iets leuks sturen door te laten weten dat je aan die persoon denkt. Het voordeel van bloemen aan huis laten bezorgen is dat je de bloemen op het juiste moment kunt laten bezorgen. Is dat ergens midden in jouw vakantie? Geen probleem. Plan het voor je vakantie in via de bezorgdatumplanner en verras iemand met bijvoorbeeld een mooi boeket.

4.    Verschillende mogelijkheden: van pioenrozen tot bloemzaden

Bloemen leveren aan huis heeft dus veel voordelen die te maken hebben met tijd, maar wist je dat je bij een online bloemenwinkel verschillende mogelijkheden hebt? Zo is het natuurlijk mogelijk om tulpen, pioenrozen of andere bloemen te versturen naar jezelf of naar iemand anders, maar het is ook mogelijk om zaadbolletjes of bolmengsel voor bijen en vlinders te kopen. Dat kan bij een fysieke bloemenwinkel niet altijd.

5.   Bloemen aan huis laten bezorgen = weten waar ze vandaan komen

Nog een belangrijk voordeel: met bloemen aan huis laten bezorgen door Pluukz weet je zeker dat je een duurzame keus maakt. De reden? Omdat wij dol zijn op duurzaamheid. We zijn van mening dat bloemen op hun best zijn wanneer ze vers van de teler komen (en dat is zo). Bij een bloemenwinkel weet je niet altijd wat de herkomst van de bloemen is en of ze niet zijn volgespoten met chemische bestrijdingsmiddelen. Bloemen laten bezorgen door Pluukz = bloemen van Nederlandse bodem, zonder poespas.

Bloemen aan huis laten bezorgen? Pluukz doet ’t graag voor je!

Met onze grote passie voor plukverse bloemen maken wij het mogelijk om kwalitatieve bloemen zo snel mogelijk bij jou thuis (of bij een ander) in de vaas te krijgen. Bloemen aan huis laten bezorgen is ontzettend makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een bestelling plaatsen (vóór 12:00 besteld is morgen in huis) en wachten totdat de bloemen aan je deur – of aan die van iemand anders – komen. Zo simpel is het.

Niet meer naar de markt of naar een bloemenwinkel, maar gewoon even snel vanaf je telefoon of laptop een bosje bloemen bestellen. Makkelijker kan niet. Wil je bloemen door de brievenbus sturen? Ook dat is mogelijk bij Pluukz. Bloemen aan huis laten bezorgen is binnen 24 uur gedaan. Neem snel een kijkje in de webshop en geniet morgen al van je bloemen.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4