Uniek relatiegeschenk met bloemen als kerstgeschenk met logo. Hoe? Alle tips lees je hier

Relatiegeschenken met bloemen maken jouw collega's blij als kerstgeschenk!

Wil je een uniek cadeau als relatiegeschenk met bloemen als kerstgeschenk voor jou al jouw collega’s? Maak het cadeau extra bijzonder door het logo van het bedrijf te graveren op onze cadeaus in combinatie met een persoonlijke tekst waarop jouw waardering voor het jaar wordt uitgesproken. Bloemen bestellen, ook zakelijk kan eenvoudig online bij Pluukz! Ook als het gaat om meer dan 1000 orders! 

Wij versturen unieke brievenbus bloemen cadeaus als relatiegeschenk en kerstgeschenk door het hele land waarmee we jouw collega’s enorm gelukkig maken. Onze bloemen cadeaus zijn uniek en duurzaam doordat we transport verminderen. 

Hier allerlei tips en trics waardoor jij dit jaar extra speciaal maakt…

Wat maakt een uniek relatiegeschenk met bloemen?

Een goed relatiegeschenk is iets waar jouw collega's en medewerkers blij van worden. Een uniek relatiegeschenk geeft een speciaal tintje aan de relatie met jouw collega's. Een uniek geschenk moet iets speciaals zijn voor de ontvanger, iets waar hij of zij blij van wordt, maar ook laten zien dat je moeite hebt gestoken in het vinden van het perfecte cadeau. Veel mensen kiezen voor bloemen als relatiegeschenk, maar niet alle bloemen zijn een uniek geschenk. Als je wilt dat je relatiegeschenk met bloemen iets unieks is, zul je wat moeite moeten doen om het perfecte cadeau te vinden.

 

Unieke kerstgeschenken als relatiegeschenk voor zakelijke collega's

Kerstgeschenken met bloemen zijn altijd leuk om te ontvangen. Een boeket rozen is een klassiek kerstcadeau met bloemen. Het is makkelijk om een mooi boeket rozen in de winkel te vinden, maar het is geen uniek cadeau. Als jij wilt dat jouw cadeau opvalt, zult je wat dieper moeten graven om iets unieks te vinden. Als je collega van tuinieren houdt, kan hij of zij de pluktuin bloemen planten en verzorgen. Je kunt het cadeau zelf samenstellen of een kant-en-klaar cadeau kopen.

 

Relatiegeschenk met logo voor op kantoor

Als je een uniek relatiegeschenk met tulpen of andere bloemen voor kerst wilt geven, kun je een bloemplankje samenstellen met bloemen en wat lekkers. Hierop kunnen we stijlvol een logo aan het geschenk toevoegen. Het relatiegeschenk met logo kan zowel op het werk als thuis gebruikt worden. Een bloemen cadeau met logo kan gebruikt worden voor allerlei cadeaus en relatiegeschenken. 

 

Originele bloemen als uniek relatiegeschenk

De originele bloemen als uniek relatiegeschenk kunnen een boeket verse tulpen zijn of een brievenbus boeket met wat lekkers. Tulpen zijn een van de mooiste en bekendste bloemen van Nederland als je het ons vraagt. Misschien geef je jouw eigen collega’s wel een leuk duurzaam kerstpakket. Wij verrassen jouw zakenrelaties dan graag met bijvoorbeeld brievenbus bloemen met wat lekkers. Natuurlijk wel verantwoord lekkers. 

 

Een pluktuin bloembollen pakket als relatiegeschenk met kerst

Een pluktuin pakket is een mooi en duurzaam geschenk. Buiten dat het helemaal de tijd van nu is is het hartstikke belangrijk om met z'n allen aan de biodiversiteit te werken! In een pluktuin pakket plant je zaden en bloembollen van allerlei soorten bloemen in de tuin of een bak. Groot voordeel van het pluktuin pakket is dat je zelf bloemen van kunt plukken in het voorjaar. Tegelijkertijd help je de insecten aan voedsel en geniet je zelf jarenlang van een bloemenzee! 

 

Conclusie

Relatiegeschenken met unieke bloemen cadeaus kunnen een prachtig geschenk zijn voor kerst. Wij hebben verschillende soorten relatiegeschenken met bloemen, thee of een originele bloemen pluktuinpakket. De relatiegeschenken met bloemen kunt u zelf samenstellen en personaliseren als relatiegeschenk of kerstgeschenk met logo. Zo creëer we samen een uniek cadeau wat jarenlang in ieders geheugen zal blijven! 

Back to blog