Bloemen voor moederdag is altijd goed! Wij kunnen een bloemetje bezorgen voor iedere moeder!

Je moeder verrassen met Moederdag? Lees hier hoe...

Een hele bijzondere vrouw verdiend een heel bijzonder cadeau! Ondanks dat bloemen misschien een beetje gewoon kunnen overkomen weten we dat bijna iedere moeder van bloemen houdt met moederdag! In dit blog zetten we een aantal prachtige moederdag bloemen voor je op een rijtje. 

Bloemen maken blij en zeker met moederdag. De vrolijke kleuren van tulpen, pioenrozen of een heerlijk plukverse boeket maakt iedere moeder blij! Moeders genieten van het op de vaas zetten van bloemen. Even een momentje lekker met je handen aan het werk met een natuur product. Hiernaast zorgen de bloemen voor de lekkere verse geuren die een vrolijke elegante geur verspreiden in huis. 


Moederdag bloemen, waarom geven we deze op deze dag?

De betekenis van bloemen gaat verder dan alleen die glimlach bezorgen. Bloemen maken intens blij. Het is een overdracht van waardering, liefde, dankbaarheid aan de persoon waaraan je de bloemen geeft. Zo bestempeld het ook jouw liefde voor Moederdag. Want zeg nou zelf die vrouw die vanaf dag 1 voor je klaar staat. Voor een dak boven je hoofd hebt gezorgd, altijd eten heeft gegeven en je altijd heeft aangemoedigd als jij het even moeilijk had. Moeders zijn bijzondere vrouwen en zeker die van je zelf. 

Tijdens moederdag is het dan ook maar al te leuk om even heel bewust stil te staan bij deze dag en alles wat normaal lijkt. Zet je moeder daarom in het zonnetje met een pluk vers cadeau en wat lekkers! 


Bloemen bezorgen op moederdag

Pluukz de online pluktuin van Nederland bezorgt helpt met alle liefde om deze dag extra bijzonder te maken. En dan niet alleen voor je eigen moeder. Ook de Moederdag van je schoonmoeder, oma, pleeg moeder,  en al die andere vrouwen die met Moederdag wel een bloemetje kunnen gebruiken zetten we in het zonnetje. 


Pioenrozen voor moederdag

De meeste vrouwen en moeders houden van lichtroze tinten. Ieder jaar rond moederdag komen voor het eerst de plukverse pioenrozen van het land. Zo is de pioenroos dan ok de absolute favoriet bij moederdag. We hebben plukverse pioenrozen in lichtroze pioenrozen, fuchsia pioenrozen, rode pioenrozen of een heerlijke mix als je niet kunt kiezen tussen 1 van deze prachtige kleuren! 

Pioenrozen kopen? Klik dan hier


Plukboeket voor moederdag 

Liever een pluk boeket voor moederdag? Wij hebben gigantische veldboeketten welke met Nederlandse seizoensbloemen worden samengesteld. Deze boeketten komen plukvers van de kweker waardoor we samen zorgen voor minder transportbewegingen en langer vers in de vaas. Een duurzame manier van bloemen bestellen welke zonder omwegen van kweker naar de vaas komen. 

Pluuk de online pluktuin

Wij van Pluukz bezorgen plukverse bloemen van de kweker. Deze worden met veel liefde ingepakt en verstuurd. Doordat onze roots al decennia lang in het bloemenvak bevinden houden we van kwaliteits bloemen en is dit er met de paplepel in gegoten. Zo hebben vele mensen zich al verbaast hoe lang onze tulpen, pioenrozen en boeketten in de vaas blijven staan. Wij genieten als jij extra lang geniet! 


Bloemetje bezorgen op moederdag is dus altijd een goed idee! 

We hebben naast prachtige moederdagbloemen nog veel meer bloemen in ons assortiment die perfect zijn voor een gelegenheid zoals moederdag. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Voor welke plukverse variant ga jij?Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4