Gefeliciteerd vrouwen

Gefeliciteerd vrouwen: 5 unieke cadeau ideeën bij een vrouwen verjaardag

Vijf unieke cadeaus voor de jarige vrouw

Is een bijzondere vrouw in jouw nabije omgeving binnenkort jarig? Van harte gefeliciteerd! Wij kunnen ons goed voorstellen dat je misschien niet weet wat je moet geven. De ene vrouw is de ander niet, wat het best lastig kan maken een geschikt cadeau te vinden. En dan wil je ook nog eigenlijk er een fijne verjaardag van maken. Gelukkig zijn wij er om je hierbij te helpen. Jou vrouw jarig tijdens de december maand? Bij ons kun je ook kerstboeketten bestellen en laten bezorgen...

Daarom gaan wij in deze blog een aantal cadeaus bespreken die zonder enige twijfel gaan zorgen voor een leuke verjaardag. Hiermee zet jij de jarige jet even écht in het zonnetje. En om je direct maar een tip te geven: ons bloemenabonnement is een geliefd cadeau. Daar maak je de jarige heel erg blij mee.

Zeg gefeliciteerd met bloemen

Die ene bijzondere vrouw is weer een jaartje ouder. Van harte gefeliciteerd! Wens diegene een prettige verjaardag of fijne verjaardag! Wat is dan een beter cadeau dan bloemen bij de taart? Hiermee kan je niet de fout in gaan. Of het nou gaat om je moeder, zus, vrouw, vriendin of schoonmoeder!

Wanneer je een boeket bestelt met haar favoriete bloemen zal ze direct merken dat jij je best hebt gedaan. Het wordt dan zeker weten een hele leuke verjaardag. Er zijn natuurlijk talloze bloemen om uit te kiezen. Welke bloemen zijn het beste cadeau voor een fijne verjaardag? Dat is een goede vraag.

Rode rozen worden bijvoorbeeld gegegeven als teken van liefde en bewondering. Witte rozen worden juist gegeven uit vriendschap. Met de juiste details zoals lievelingskleur en trends weet jij precies welke bloemen het beste zijn. Bloemen zijn er immers in allerlei soorten, maten én kleuren.

Wil je het op veilig spelen tijdens deze mooie dag? Dan kan je toch het beste gaan voor de roos. Deze bloem bestaat al eeuwenlang en is zeer populair. Maar ook een mooi veldboeket bestellen met gemengde bloemen maakt de speciale dag nog nét iets leuker. Zo’n veldboeket wordt ieder seizoen gemaakt met plukverse seizoensbloemen. 

Originele verjaardagswensen

Bij een super verjaardag hoort ook een Dan kan het best lastig zijn om een staan 10 leuke. Ben je niet zo goed met woorden? op te schrijven. Geen zorgen, hieronder

  1. Ik wens je een jaar waarin al je wensen uit gaan komen

  2. De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw 3. To my best friend ever: Happy Birthday

  3. Happy Birthday, I love you more than tiny baby puppies verjaardagskaart mooie wens

verjaardagswensen voor op een originele verjaardagskaart

op een rijtje:

  1. Je wordt niet ouder, je neem toe in waarde

  2. Het leven is wat je vandaag viert

  3. Gefeliciteerd vrouw met je verjaardag en maak er een mooie dag van, je hebt al vaak genoeg kunnen oefenen

  4. Jong blijven kan op iedere leeftijd. Gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst

  5. Vergeet niet dat oude vrouwen eigenlijk coole meiden zijn die gewoon lang leven

  6. Ik stuur maar een bloemetje, want ik pas zelf niet door de brievenbus

  7. Gefeliciteerd vrouw: weer een jaartje ouder. Wijsheid komt met de jaren, dus je gaat er alleen maar op vooruit

Jarige vrouw feliciteren op werk

Wil jij je collega op een originele manier verrassen? Versier dan het bureau met een uniek bloemstuk! De verjaardagscadeaus vliegen haar waarschijnlijk om de oren. Dit is hét perfecte en originele cadeau voor alle vrouwen die houden van bloemen. Bij ons kan je de leukste bloemen cadeaus of brievenbus cadeaus online bestellen. Deze worden bezorgd wanneer jij wil. Op die manier kan je ‘’van harte gefeliciteerd’’ net wat leuker zeggen!

Of bekijk onze boeketten:


Zeg gefeliciteerd vrouw met ontbijt op bed & bloemen

Een ontbijtje op bed, daar scoor je punten mee. Zeker wanneer je er ook nog een prachtige bos bloemen bij geeft. Op die manier begint het feestje direct al goed. Je kan de vaas ook naast het bed zetten. Dan ruikt ze de bloemen nog voordat ze gaat slapen. Wil je nog een stapje verder gaan? Zet dan een verjaardagskaart op de vaas.

Hoe geef je jouw bloemen aan de jarige vrouw?

De manier waarop je de bloemen geeft is ook belangrijk. Het boeket moet allereerst vers zijn. Controleer daarom altijd het boeket voordat je deze geeft als verjaardagscadeau. Zo voorkom je slap hangende bloemblaadjes of bloemen die al uitgebloeid zijn in je boeket. Dat is uiteraard zonde.

Vind je dat moeilijk om te zien? Tip: bekijk de onderkant van de stelen. Zijn deze ingescheurd en/of bruin? Dan zijn de bloemen (helaas) niet meer vers. En bij een fijne

    verjaardag horen natuurlijk wel verse bloemen. Doe je er een verjaardagskaart bij? Zorg dan dat deze van tevoren geschreven is, zodat je het niet vergeet.

    Bij Pluukz werken wij uitsluitend met plukverse bloemen. Zo kan de jarige optimaal genieten van het boeket. Wij hebben bloemen in allerlei kleuren, vormen en maten. Het perfecte boeket voor die ene speciale vrouw is dus zo gevonden.

    Dit kun je zeggen als je een vrouw feliciteert

    Gefeliciteerd vrouw! Of: van harte gefeliciteerd! Ja, wat zeg je nou precies op zo’n speciale dag. Wanneer iemand jarig is wordt diegene de hele dag door gefeliciteert. Je wil dan wel opvallen tijdens het feliciteren.

    Ga voor een goede felicitatie in op haar recente prestaties. Of iets wat ze heeft gezegd dat haar lieve persoonlijkheid laat zien. Iets in de trant van: ‘’Ik bewonder hoe moedig je bent om X te doen’’ is enorm lief! Of geef een compliment over haar uiterlijk en/of zelfvertrouwen. ‘’Wat zie je er prachtig uit op je verjaardag’’ is altijd goed.

    Felicitaties voor de vrouw die aan het daten is

    Je kent het wel: wanneer iemand aan het daten is, is alles nog pril. Je wil in het bijzijn van de date geen ongemakkelijke opmerkingen maken of opdringerig overkomen. Vermijd daarom opmerkingen zoals ‘’jullie zijn een geweldig stel’’ of ‘’Ik kan niet wachten om te zien waar dit heen gaat’’.

    De kans is groot dat ze hier behoorlijk ongemakkelijk van zal worden. En dat is iets wat je op een verjaardag wil voorkomen. Wat kan je dan wél zeggen? Hoe blij je voor haar bent! Op die manier wordt het feliciteren absoluut niet ongemakkelijk.

    Originele cadeaus verjaardag vrouw

    Bloemen zijn eigenlijk een must bij het geven van een verjaardagscadeau. Maar je kan dit ook combineren met andere presentjes. Hieronder bespreken we nog een paar van de leukste en originele verjaardagscadeaus, naast bloemen.

    Een etentje als cadeau voor je vrouw

    De meeste vrouwen houden wel van lekker uit eten gaan. Een etentje is dan ook een leuk en bovendien ook origineel cadeau. Een herinnering die ze altijd bij zich kan dragen! Je kan er ook voor kiezen zelf een volledig diner te koken. Maak het dan af door het huis te versieren met ballonnen. Misschien heeft ze wel een lievelingsrestaurant. Geef dan een cadeaubon!

    Kunstwerk of ingelijst gedicht

    Is de jarige in kwestie een creatieveling? Hoe leuk is dan een kunstwerk of ingelijst gedicht als cadeau! Een gedicht speciaal geschreven met de mooiste teksten. Dit kan je zelf schrijven, of hulp vragen van een ander. Dit is een cadeau dat ze nooit weer gaat vergeten. Je kan ook een eigen foto van jullie twee inlijsten en cadeau geven. Dat is net weer wat origineler dan de standaard kaarten cadeaus.

    Cadeaubon voor muziek of concertkaartjes

    Als jouw vriendin of familielid graag naar muziek luistert kan je concertkaartjes cadeau geven. Misschien heeft de jarige jet in kwestie een lievelingsartiest bijvoorbeeld. Ook dit is een herinnering die haar waarschijnlijk nog jaren bij zal blijven. Je kan ook samen heen gaan natuurlijk, dan kan jij ook een beetje meegenieten van het cadeau. Je bent maar één keer jong!

    Persoonlijke verjaardagskaart vrouw

    Uiteraard kan je ook een verjaardagskaart cadeau geven. Op het internet vind je de leukste . Bij ons kun je overigens ook heel simpel een kaart bestellen bij de

    bloemen. Een valt altijd goed in de smaak. Zorg wel dat het een is. Waarschijnlijk krijgt ze er al genoeg, aangezien kaarten

    behoorlijk populair zijn.

    Verzorgingsset als cadeau

    Tot slot is een verzorgingsset altijd goed. Zeker wanneer de jarige vrouw zich graag bezighoudt met uiterlijke verzorging. Je kan kiezen voor een kit met alle benodigde make-up, of juist huidverzorgingsproducten. Houdt ze van net gelakte nagels? Dan kan een manicure set ook zorgen voor een fijne verjaardag.

    Bloemen voor elke gelegenheid

    Als het gaat om het vieren van de verjaardag van een vrouw, zijn er maar een paar regels. Maak de dag speciaal door de juiste bloemen en cadeaus te kiezen. Op die manier zorg je gegarandeerd voor een leuke verjaardag. En maak dit extra gedenkwaardig met bloemen, een leuke verjaardagskaart, bonbons en andere cadeaus.

    Als je ideeën nodig hebt voor cadeaus of bloemen voor een gelegenheid, dan kan je altijd bij ons terecht. Wij hebben een grote selectie aan bloemen om uit te kiezen, waardoor het gemakkelijk is om het perfecte cadeau te vinden. Onze online bloemen webshop helpt jou graag om jouw volgende speciale gelegenheid gedenkwaardig te maken.

    • verjaardagskaarten
    • originele verjaardagskaart
    • leuke verjaardagskaart
    • cadeaus

    Grote bos versturen ter felicitatie?

    Sommige mensen houden ervan om uit te pakken tijdens een verjaardag. En wat is nou beter dan een enorm boeket bloemen te geven aan de jarige? Voor mensen die van grote bossen bloemen houden hebben we een speciale collectie in het leven geroepen. Je vindt de bossen bloemen hier. Hiermee ben je verzekerd van een uitbundige verjaardag!

    5 meest gestelde vragen

    1. 1. Wat geef ik voor een vrouwen verjaardag?

    Bloemen natuurlijk! Van bloemen wordt iedereen blij. Heb je even geen inspiratie geef een

    mooie boeket cadeau en je bent gegarandeerd van een glimlach!

    1. Waar wordt een vrouw blij van als ze jarig is?

    Vrouwen houden nou eenmaal van gezelligheid. Zeker op hun verjaardag! Buiten een cadeau om houden ze er dus van knuffelen en net dat beetje extra op deze speciale dag. Steek de kaarsjes aan, ontbijt op bed en een romantisch diner vallen altijd in de prijzen!

    1. Hoe origineel kun je een vrouw gefeliciteerd zeggen?

    De ene vrouw is de andere vrouw niet. Voorbeelden van origineel feliciteren zijn: - persoonlijke kaart met een leuke verjaardagswens

    - kook haar lievelingsgerecht met kaarsen en romantische muziek

    - neem haar mee naar haar favoriete restaurant

    - trakteer haar op een sauna-dag

    1. Hoe maak je een vrouwen verjaardag onvergetelijk?

    Een vrouwen verjaardag extra bijzonder maken doe je door iets te doen wat niet vaak gebeurd. Bijvoorbeeld door haar te verrassen met een persoonlijk cadeau. Heb je ooit zelf een kaart gemaakt bijvoorbeeld? Dat kan heel leuk zijn als cadeau!

    1. Waarom vinden vrouwen een verjaardag zo belangrijk?

    Vrouwen houden er nou eenmaal van om in het zonnetje gezet te worden. En als ze jarig zijn is dat ook zeker terecht. Alhoewel ze niet de enige zijn, houdt iedereen er op zijn tijd van

    om te horen hoe zij worden gewaardeerd door de mensen om zich heen. Heel fijn om op deze bijzonder dag iemand te feliciteren met een fijne boodschap of intentie waarom je de jarige zo waardeert! Een beetje liefde tonen vindt de jarige alleen maar fijn.

    Kortom: de meest plukverse cadeaus bestel je bij Pluukz

    Wij krijgen onze bloemen dagelijks vers aangeleverd van de kwekers. Zo geniet je enorm lang van je bloemen. Normale bloemen van een bloemist zijn vaak al 7 tot 10 dagen oud. Bij ons zijn de uitsluitend dagvers waardoor ze vele male langer in de vaas staan. Ook zorgt dit voor minder transport. Zo geniet je op een duurzamere manier van je bloemen! We hebben de allergrootste en mooiste tulpen van de beste nederlandse kwekers. Ook hebben we a-kwaliteit rozen en de allermooiste pioenrozen welke nergens anders online te krijgen zijn. Op zoek naar een wat kleiner cadeau? Bekijk dan onze brievenbus cadeaus. Of geniet iedere week van verse bloemen met een bloemen abonnement. 




    Terug naar blog

    Reactie plaatsen

    Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

    1 van 4